Baderie Kömhoff - Panningen

Showroom Baderie Komhoff te Panningen

Over Baderie Kömhoff

Een nieuwe badkamer koopt u niet zomaar. Bij Baderie Kömhoff in Panningen kunt u daarom volop inspiratie opdoen. In onze uitgebreide showroom van maar liefst 1000 m2 vindt u vele complete badkamers volgens de laatste trends. Naast ons ruime assortiment aan sanitaire artikelen van alle topmerken, bieden we ook een grote keuze aan accessoires. Kortom: we hebben alles in huis om uw droombadkamer tot in de puntjes te verzorgen!

Kömhoff in Panningen is een echt familiebedrijf. Al in 1896 streek opa Kömhoff vanuit Duitsland in Limburg neer en begon een loodgietersbedrijf. De onderneming groeide uit tot een bekend installatiebedrijf in de regio.

Badkamer showroom Panningen

U zult merken dat onze 21 professionele medewerkers passie voor hun vak hebben. Zij helpen u graag op weg door het geven van deskundig advies en staan garant voor een vakkundige uitvoering.
Baderie Kömhoff onderscheidt zich van andere badkamerspecialisten door de manier van ontwerpen. Want met behulp van een computerprogramma maken we, samen met u, een optimale indeling van de badkamer. U kijkt mee op een groot flatscreen waarop de badkamer in 3D wordt weergegeven. Zo krijgt u een zeer realistisch beeld van uw nieuwe badkamer. Bij Baderie Kömhoff komt uw badkamer tot leven!