Baderie Houten - Houten

Baderie houten


Tijdelijk geen BTW op uw nieuwe badkamer

Bij ons staat één ding voorop: u tot in elk detail blij maken met uw nieuwe badkamer. Wij maken graag een badkamerontwerp waarvan elk onderdeel naar uw zin is. Geen mitsen en maren, geen middenweg. Bij Baderie Houten krijgt u gewoon uw ideale badkamer. Van woensdag 22 mei tot en met 15 juni is dit nog interessanter, want dan betalen wij de BTW*. Dus kom nu naar onze showroom in Houten, dan zorgen wij dat u van deze actie profiteert!

Klik hier voor de actievoorwaarden


Vernieuwde showroom

Onze showroom is onlangs volledig verbouwd. Kom langs en ontdek de Baderie badkamers die wij voor u hebben samengesteld. Of laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw nieuwe toiletruimte. Kunt u niet wachten om te starten met inspireren? Vraag dan ons gratis badkamerhandboek boordevol tips aan, zodat u thuis eerst allerlei ideeën kunt opdoen. Wij nemen daarna in de showroom alle tijd voor u om samen de juiste keuzes te maken. 

Bezoek de website van Baderie Houten >

Over Baderie Houten

Uw badkamer kopen bij Baderie Houten, een weloverwogen keuze. Naast dat wij specialisten in het ontwerpen en bouwen van badkamers zijn, bieden wij u een bijzondere collectie sanitair van topmerken en van het eigen merk. Maar de beste reden om voor Baderie Houten te kiezen zijn onze mensen. Hun vakkennis, passie en inlevingsvermogen maken deze onderneming zo bijzonder. Elke Baderie adviseur neemt de tijd voor u om samen met u uw dromen te realiseren. Dankzij de vele ontwerpervaring van onze mensen is het mogelijk iets bijzonders voor u op papier te zetten. Samen met u wordt een keuze gemaakt uit het grenzeloze aanbod de beste keuzes te maken qua budget en smaak, ruimte en duurzaamheid.

Badkamers Houten

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden, zijn in onze showroom complete badkamers opgesteld in diverse stijlen. Maar ook voor een verrassend assortiment accessoires kunt u bij Baderie Houten terecht. Natuurlijk ziet u de nieuwste trends in vorm, materialen en kleuren. Klassiek, modern of sfeervol. Denkt u hierbij aan baden, douches, wastafels en kranen. Of voor een echte droombadkamer aan de mogelijkheden voor stomen en bubbelen of heerlijk ontspannen in een infrarood sauna. Baderie Houten maakt alles mogelijk.

Baderie Houten is aangesloten bij het Baderie Garantiefonds. Dit fonds zorgt ervoor dat uw badkamer altijd wordt afgebouwd. Daarnaast krijgt u vijf jaar garantie op uw badkamer, inclusief de installatie. Vraag in de showroom naar de voorwaarden.

Breng eens een bezoek aan de Baderie in Houten, laat u verrassen en neem meteen het gratis bijzondere Badkamerhandboek mee.

Wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs beschikbaar is? Maak dan vooraf een afspraak.

Adviesgesprek aanvragen