Baderie Heesakkers - Veldhoven

Baderie heesakkers

Over Baderie Heesakkers

Een badkamer kunt u overal kopen. Dat is geen punt. Aanbieders te over. Toch zijn er goede redenen om voor Baderie Heesakkers te kiezen. Onze ruime showroom van 400 m2 biedt u alle topmerken op sanitair gebied. Daarnaast hebben we ons sterke Huismerk. Een goed product voor een zeer aantrekkelijke prijs. Maar de beste reden om voor Baderie Heesakkers te kiezen zijn onze mensen. Vakkennis, passie voor sanitair en inlevingsvermogen in uw situatie geven ons de mogelijkheid om voor u uw droombadkamer te realiseren.

Een badkamer is een uitgave voor jaren. Daarom gaan we niet over een nacht ijs. Van ontwerp tot installatie werken we uit in elk detail. We zijn aangesloten bij Uneto-VNI  zodat u de garantie heeft dat uw badkamer uitsluitend gebouwd wordt door vakmensen en gebruikmakend van de beste materialen.  Naast de fabrieksgarantie op de producten krijgt u daarom ook een kwaliteitsgarantie van vijf jaar op het installatiewerk. Maar mocht u delen van de realisatie zelf willen verzorgen dan kan dat natuurlijk ook. Wij helpen u graag op weg en zorgen ervoor dat de sanitaire producten op tijd op de juiste plaats geleverd worden.

Naast complete badkamers bieden wij een verrassend assortiment accessoires aan. Leuk als cadeau of voor uzelf. Loop gerust eens binnen en maak kennis met ons bedrijf.

Ga direct naar de website van Baderie Heesakkers