Baderie Bleiswijk - Bleiswijk

Baderie Bleiswijk

Over Baderie Bleiswijk

Baderie Bleiswijk voor een zorgeloze badkamer

Uw badkamer is onze zorg. In de wereld van oneindig veel sanitaire artikelen, stijlen, kleuren en materialen, kunnen wij samen met u de ideale badkamercombinatie samenstellen. Uw wensen en onze kennis vormen de basis van een bijzonder eindresultaat.

De badkamer stijgt in aanzien

Was het vroeger een ruimte die alleen hygiëne aan functionaliteit koppelde, nu wordt het meer en meer een ontspanningsruimte in uw woning. Dit komt mede doordat er meer tijd in wordt doorgebracht. Onze showroom biedt u een groot aanbod aan realistisch en inspirerend ingerichte badkamers, met veel ideeën en oplossingen. Baderie Bleiswijk is zonder meer een mooie winkel, waar men ruimschoots de tijd neemt om de klant te adviseren. Dat moet ook wel want het inrichten van een badkamer is een secuur werkje. In tegenstelling tot andere ruimtes in uw woning zal de inrichting van een badkamer vele jaren meegaan.

Het is daarom zaak dat u goed weet wat uw wensen zijn. Onder het genot van een kopje koffie of thee analyseren wij uw wensen en nemen zo de zorg voor een goed ontwerp uit handen. Als het ontwerp is gemaakt wordt een afspraak gemaakt ter plaatse, zodat wij kunnen beoordelen of het ontwerp gerealiseerd kan worden. Voor de installatie van een badkamer maakt Baderie Bleiswijk gebruik van eigen technische installateurs. Alles blijft zo in één hand. Loodgieter, metselaar, tegelzetter, cv-monteur en elektricien worden door het bedrijf geleverd. De voortgang van het werk is hierdoor gewaarborgd. Afspraken worden nagekomen en dusdanig gepland dat een badkamer in de kortst mogelijke tijd is gerealiseerd. Baderie Bleiswijk geeft vijf jaar garantie op een door haar volledig geïnstalleerde badkamer.