Baderie Bleeker - Schagen

Baderie Bleeker

Over Baderie Bleeker

Welkom bij Baderie Bleeker. Wij zijn één van de ruim 50 Baderie showrooms in Nederland waar u terecht kunt voor al uw sanitaire producten. Van complete badkamer, toiletruimte, een douchedeur of accessoires om uw badkamer op te frissen. In onze showroom vind u voldoende inspiratie!

Alle topmerken hebben wij in ons assortiment opgenomen en daarnaast hebben wij ons huismerk Baderie. Een complete lijn kwaliteitsproducten die exclusief bij Baderie verkrijgbaar zijn.

Badkamer Schagen

Een badkamer is een uitgave voor jaren. Daarom gaan we niet over één nacht ijs. Van ontwerp tot installatie werken we uit, tot in elk detail, dat is Het Baderie Comfort. We zijn aangesloten bij Uneto-VNI zodat u de garantie heeft dat uw badkamer uitsluitend gebouwd wordt door vakmensen en gebruikmakend van de beste materialen.

Omdat wij alleen met kwaliteits materialen werken krijgt u daarom ook een All-in garantie van vijf jaar op een complete badkamer of toilet. Bent u zelf erg handig en wilt u zelf aan de gang, dan kunnen wij u begeleiden met maattekeningen en advies. Natuurlijk verzorgen wij graag de complete installatie van uw badkamer. Voor al uw sanitair wensen heten wij u van harte welkom bij Baderie Bleeker.