Baderie Almere - Almere

Showroom Baderie Almere

Over Baderie Almere

Het is alweer 10 jaar geleden dat Huub en Sylvia Kortlevers de sleutel in handen kregen voor de Baderie in Almere. Sylvia is een geboren verkoopster. Met haar 20 jaar ervaring in het sanitair vak zal ze haar uiterste best doen om de wensen van de klant te vervullen. Het einddoel is altijd om de droombadkamer voor de klant te ontwerpen en te realiseren. Huub is ook geen onbekende in het vak. Met zijn dertig jaar ervaring als installateur coördineert hij dan ook zijn eigen monteurs tijdens de montage van onze badkamers. Huub begrijpt als geen ander hoe vervelend het is om je badkamer niet te kunnen gebruiken. De badkamer zal daarom ook snel en professioneel worden geïnstalleerd.

Dagelijks zijn zij met hun onderneming bezig en blijven scherp hoe zij hun klanten blij en tevreden kunnen houden. Service en tevredenheid bij de klant is bij Baderie Almere altijd en nog steeds prioriteit nummer één. Sylvia is een streber eerste klas en is wekelijks bezig de omzet te laten stijgen. Hoe doet ze dat? Door coaching en motivatietraining van het personeel stijgt de omzet en is de klantwaardering uitermate positief over Baderie Almere.

Badkamer showroom Almere

Ook de showroompresentaties hebben bijgedragen aan de titel Baderie van het jaar. De nieuwste trends op het gebied van sanitair en tegels zijn allemaal terug te vinden in de prachtige showroom van 500m2 in Almere. Door beursbezoeken en marktalertheid is de showroom altijd up-to-date.

De grote kracht van Baderie Almere is de begeleiding van de klant van A tot Z. Alle disciplines om dit te realiseren hebben we in eigen huis. Wij doen niet alleen installatiewerk, ook het metselwerk, muren verplaatsen, elektra, het stucwerk, etc. Dat houdt in dat zowel de uitstraling als de functionaliteit centraal staan. Het voordeel voor de klant is één contactpersoon (Huub Kortlevers) die altijd bereikbaar is. Daarin is Baderie Almere UNIEK.

Baderie van het jaar 2012/2013

Al twee keer op rij hebben Huub en Sylvia de felbegeerde titel binnengesleept van Baderie van het jaar. Deze titel is verdiend door hun hart voor de zaak en juiste ondernemerschap.

Baderie Almere is wederom in de prijzen gevallen voor de verkiezing 'Baderie van het jaar'. Lees meer over 'Baderie van het jaar'