Reviews Baderie Laan

 

Wij hebben klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Wat zeggen klanten over ons?

 

Top hoe we werden ontvangen, zeer klantvriendelijk en goede service. Zeker aan te bevelen! Bedankt!

Tamara

We zijn blij met de nieuwe badkamer, duidelijke afspraken en mooi vakwerk geleverd heren. Onze zorgen waren achteraf niet nodig. We zijn erg blij met de keuze die we gemaakt hebben en de uitvoering is perfect. Dit is de tweede keer dat Laan badkamers bij ons aan de badkamer gewerkt heeft. Ook nu we 25 jaar verder zijn is de kwaliteit nog steeds top. Voor de vriendelijkheid en goede service zouden wij iedereen Laan willen aanbevelen.

Chantal

Zeer goed geholpen en begrijpen wat er nodig is, helpen en meedenken als je ergens niet uit komt! Wij zijn blij met het geleverde werk.

Twan

Ben je op zoek naar een mooie badkamer? Heb je creatieve oplossingen nodig? Of wil je gewoon wat anders dan anders? Kies dan voor John en Joost van Laan! Ze zijn het team om jullie wensen voor jullie “droombadkamer” te vervullen. Waarom zeg ik dat? Omdat we 2 fantastische (open) badkamers hebben ontvangen waar we echt erg blij mee zijn. Ze hebben onze wensen super kunnen vervullen, ons mee genomen in hun creatieve ideeën en zelfs nog meer eruit gehaald dan we zelfs hadden verwacht... Top kwaliteit, top service! Wat wil je nog meer?

Maaike

Wil je een review over ons schrijven? Laat dan hier een review achter.

Rinus Laan
Joost van der Gulik
Baderie Laan - Jeroen Tuinman

Baderie Laan voorziet je graag van badkameradvies en een persoonlijk ontwerp!

Baderie Smit Utrecht