De perfecte badkamer en sanitair inrichting

Een bad of een douche, de indeling, kranen, tegels en sanitair van topkwaliteit. Er zijn vele keuzes die gemaakt moeten worden voor jouw ideale badkamer. Bij Baderie Schuurbiers helpen wij je bij het nemen van al deze keuzes. Als je nu een grote of kleine badkamer hebt, wij gaan aan de slag met je individuele wensen. Een badkamer en het sanitair dienen natuurlijk niet alleen mooi te zijn, maar juist ook praktisch.

De specialist in Badkamer sanitair in de buurt

Wij laten niets aan toeval over, voor het maken van de juiste keuzes tot persoonlijk goed advies. Zo scheppen we samen een helder beeld van de wensen waaraan het sanitair in je badkamer moet voldoen. De juiste indeling, duurzame meubels en tegels. Je ontvang bij ons altijd een toonaangevend goed advies op maat.

TIP:
Als jij nog niet weet wat jouw stijl is, doen dan zeker onze online Baderie StijlAnalyse. Of laat je inspireren door ons dikke Baderie Badkamermagazine, vraag h'm online aan.

baderie schuurbiers
baderie schuurbiers
schuurbiers

Badkamer sanitair specialist met extra aandacht voor kwaliteit

Bij Baderie Schuurbiers maken we het realiseren van iedere badkamerwens een persoonlijke en comfortabele ervaring waar iedere klant blij van wordt. Wij maken gebruik van vakmensen die begrijpen dat het om de details gaat. Specialisten die luisteren naar de klant en met oplossingen komen voordat men een probleem heeft. Installateurs die een goed ontwerp tot in detail uitvoeren. Bij Schuurbiers realiseren we jouw volledige badkamer van ontwerp tot oplevering.

Baderie Schuurbiers is trots op het feit dat zij als gecertificeerd bedrijf veel voor je kunnen betekenen. Sanitair specialist Baderie voert al 40 jaar de boventoon en werkt als landelijke organisatie samen met sanitair installateurs en specialisten. Je ontvangt bij Baderie Schuurbiers bij elke badkamer een garantiecertificaat die vijf jaar lang geldig blijft.

Schuurbiers Badkamers is de sanitair specialist in regio Wouw

Woont jij in Bergen op Zoom, Roosendaal, Hoogerheide, Halsteren, Putte, Etten-Leur of Steenbergen? Kom dan zeker eens langs om gezellig badkamer inspiratie op te doen in onze grote 1500m2 showroom. Schuurbiers is een van de mooiste badkamershowrooms gelegen in Brabant, naast Zuid-Holland, Zeeland en Belgie.

Maak vandaag nog jouw afspraak, wandel door onze showroom en bespreek je badkamer ideeën met een echte Baderie Badkamermeester.

Schuurbiers Badkamers - Badkamer Meubels Wasbak - Baderie

Een complete badkamer waarbij alles goed geregeld is?

Dan ben je bij Schuurbiers aan het juiste adres. Wij bouwen nieuwe badkamer en renoveren oude badkamers. Onze badkamer vakmannen, regelen werkelijk alles van A tot Z. Het start met een goed advies, uitwerking tot in de kleinste details en service die ook doorgaat na oplevering. 

Daarom zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor de aankoop, maar ook voor de installatie en aansluiting van jouw badkamer. Voor onze technici is niets vreemd. Onze werkzaamheden omvatten onder andere elektro- en installatiewerkzaamheden, snij- en destructiewerkzaamheden, het bijwerken van je meterkasten, binnenmuren, stukadoorswerk, plafonds, tegels, elektrische vloerverwarming, etc. 

Het demonteren en afvoeren van de oude badkamer is ook geen enkel probleem. Van een doordacht badkamerontwerp tot een slimme badkamerrenovatie project, wij zijn er om je compleet te ontzorgen. De badkamers van Baderie Schuurbiers zijn te vinden in Wouw (regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Halsteren en Steenbergen).

Van idee naar een 3D-ontwerp op maat

Baderie Schuurbiers, het beste begin van je nieuwe Badkamer. Met onze Baderie Comfort werken wij in 5-stappen naar jouw ideale badkamer. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom. Bezoek het Sanitair Centrum & de Badkamer Showroom Schuurbiers in Wouw (gelegen tussen Bergen op Zoom en Roosendaal). Ervaar o.a. welke sanitair merken het beste passen bij jouw badkamer. Bespreek je badkameridee met een echte Badkamermeester.
Maak direct een afspraak
Baderie schuurbiers