Reviews Baderie

Baderie is marktleider in Nederland op het gebied van complete badkamers. Op de review pagina van Baderie delen we recente beoordelingen onze klanten en hun Baderie ervaring.  Met deze authentieke beoordelingen van onze klanten willen we graag het beste beeld schetsen van het serviceniveau van Baderie.

Lees hieronder de meest recente reviews over Baderie.

10

Familie Winkelhoff uit Rotterdam

De ervaring met Baderie was echt op alle punten perfect. Uitstekende vakmensen, oog voor detail en afwerking, vriendelijk en behulpzaam (deden zelfs ongevraagd extra dingetjes qua bevestigingen enzovoort) en ze werkten ook heel netjes (alles goed afgedekt, schoonmaken toen het werk af was). Onze echt gemeende opmerking: het kon gewoon niet beter!

9

Heer en mevrouw Verhagen uit Weert

Wij zijn heel tevreden over de realisatie van onze nieuwe badkamer. Het contact met de medewerkers van Baderie was prettig, klantvriendelijk en betrouwbaar. Minpunt is dat niet schriftelijk is gereageerd op email correspondentie. Dit is ons inziens punt van aandacht en voor verbetering vatbaar. Al met al kijken wij met veel plezier terug op ons contact met Baderie . Er moeten nog enkele zaken worden afgewerkt , maar dit zal ongetwijfeld gaan gebeuren.

8

Familie Buizert uit Sneek

Wij zijn erg tevreden over de nieuwe badkamer. De kwaliteit is perfect, de dagelijkse communicatie is erg plezierig. Daarnaast is de Baderie erg flexibel in de planning om alles binnen de tijd af te wikkelen.

10

Familie Boomschut uit Kockengen

Het is ook een kwestie van gunnen. Als je prettige gesprekken hebt en er wordt aangevoeld wat je wil, dan geef je die opdracht gewoon. Het vertrouwen was trouwens wederzijds. Zeer goede begeleiding, installatie was erg vakkundig en opleverpunten die er waren zijn goed opgelost. Zeer persoonlijke benadering op alle vlakken

7

Dhr. Castel uit Haps

Deskundige mensen aan het werk. Dat kon je ook wel zien aan de manier van werken. Nieuwe badkamer perfekt afgeleverd. Nog geen foutje of wat dan ook kunnen ontdekkken. En precies naar wens zoals wij het ook uitgedacht hadden. Ik ben zeer te spreken over het resultaat.

9

E. de Wit uit Bennekom

2 weken geleden is mijn gekochte badkamer bij Baderie na een volledige "badkamer strip" zeer vakkundig geïnstalleerd door Baderie. Een zeer goed betrouwbaar vakman, met enorme kennis van zaken qua badkamer installatie. Werk hard, zeer netjes en ging met het door mij gekochte materiaal om, alsof t voor zichzelf was. Een pluim! Ook de verkoper van Baderie is een kundige, niet opdringerige, klantvriendelijke verkoper. Conclusie: mijn echtgenote en ik zijn zeer content met de geleverde en geinstalleerde badkamer.

9

Familie Bergh uit Zoetermeer

Wij zijn in de showroom in Bleiswijk door de medewerker op goede wijze geïnformeerd over de mogelijkheden van de renovatie van onze badkamer. De medewerkers welke de badkamer hebben geinstaleerd hebben dit op zeer deskundige wijze gedaan. Ben ook vol lof over de wijze hoe alles is gedaan.

9

Meneer Poppelhout uit Valkenswaard

Goed werk, vakwerk. Ook na oplevering mogelijkheid tot stellen van vragen. Alles is naar wens verlopen, we zijn er blij mee en bij het opleveren kregen we een leuk pakket.

9

B. Termote uit Zuiddorpe

Wij zijn super tevreden over de baderie. Alleen de tegels zijn iets minder geplaatst, hier kan de baderie niet zo veel aan doen, omdat ze dit uitbesteed hadden aan een ander bedrijf. Wel wachten we nog steeds op een medewerker die nog een onderdeel van de douchestang zou komen verwijderen. We hebben hier al weken geleden een mail over gestuurd. Hopelijk zijn ze dit niet vergeten.

9

De heer en mevrouw Vermeulen uit Naarden

Helemaal top. Baderie denkt mee met het hele concept. Ze hebben goede medewerkers die meedenken met alle stappen in de uitvoering. Het resultaat is een fantastische badkamer die helemaal aan onze wensen beantwoordt.

7

Fam. van der Zanden uit Dwingeloo

Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van Baderie. Of ik nou naar de showroom ging, ze e-mailde of belde: ik werd altijd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Het veranderen van een artikel of van de bezorgdatum was geen enkel probleem.

9

Mevrouw de Groot uit Hedel

2 weken zonder badkamer is wel heel lang, maar door de vele werkzaamheden kon het niet sneller. We zijn zeer tevreden met het eind resultaat!

8

Frederik de Kort uit Spijkenisse

De verbouwing is prima verlopen. Ik zou zeggen,"Baderie ga zo door".

8

C.B. de Bosch uit Zeewolde

We zijn zeer tevreden over het voortraject, er werd heel goed meegedacht, tot in de kleinste details. Ook het installeren ging naar volle tevredenheid en het contact met de installateurs was prima. Enige punt van aandacht betreft het natraject. We hadden een kapot deurtje en we moesten wachten op de drempel en dat duurde erg lang. Daarnaast werd er niet goed gecommuniceerd hoe lang het zou duren en moesten wij zelf veelvuldig bellen en mailen. Maar ondanks dat zouden we de Baderie zeker aanbevelen bij andere mensen!

10

Familie den Draak uit Hoofddorp

Zeer tevreden. Uitermate aardig en net personeel. Hart voor de zaak. Denken goed mee en geven uitstekend advies. Perfectionistisch personeel. Een 10 voor Baderie Leen.

5

Dhr. Kasteren uit Aalburg

Mijn ouders hebben vorig jaar een badkamer gekocht bij Baderie. Helaas komen ze niet altijd hun afspraken na. Het plaatsen van de badkamer is uitgesteld en duurde twee weken langer dan gepland wegens omstandigheden. Gelukkig heeft Baderie het goed opgelost en mochten we een compleet accessoires set uitzoeken voor het ongemak.

8

Mevrouw Van Noorden uit Woerden

We zijn super geholpen in de showroom. Duidelijke uitleg over de stappen van Baderie. Uiteindelijk een hele complete badkamer gekocht waar we zeer over te spreken zijn.

7

M. Schopsen uit Uden

De badkamer en voorbereiding waren prima, de installatie perfect, super meedenken van de medewerkers. Beetje pech omdat de plankjes in de spiegelkast niet pasten, Duurde een paar weken voordat die vervangen waren. Ook het monteren van de beloofde accessoires duurde door ziekte van personeel wat langer zo ook het opleveren van de comfortmap. Dit alles deed niets af aan de functionaliteit van de badkamer maar was wel jammer. Ik had de badkamer graag meteen geshowd als alles klaar was geweest. Nu 2x kijkers gehad!

9

F. Jacobsen uit Leiden

Zeer tevreden over het werk wat de monteur heeft afgeleverd. De monteur dacht echt mee tijdens de werkzaamheden.

9

R. Drabbe uit Terneuzen

Uitvoering duurde langer dan gepland door lekkage vloer waardoor er een nieuwe vloer in moest worden gelegd. Dit alles is snel en vakkundig opgelost.

8

J. de Boers uit Vuren

Wij waren op vakantie tijdens de plaatsing, dus we hebben er niets van meegemaakt. Alles was geplaatst zoals afgesproken en het afval keurig opgeruimd. Zeer tevreden.

7

Meneer Hekelenberg uit Houten

De badkamer renovatie is ons 100% meegevallen.Omgang met de mensen van Baderie was heel gemoedelijk.We hebben een prachtige badkamer gekregen. We zullen Baderie dan ook van harte aan bevelen bij iedereen.

7

L. van Zegers uit Opdam

Wel jammer dat de levertijd van de douchedeur wat langer op zich heeft laten wachten. En dat je van tevoren niet precies weet hoe deze er in werkelijkheid uitziet. Verder heel tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Verder zeer tevreden over het contact en overleg met de aannemer. Beleefd, netjes en goed personeel op de werkvloer.

7

Mevrouw Bos uit Zierikzee

Tijdens onze zoektocht naar een complete toiletruimte, kwamen we via het internet terecht op Baderie.nl. Daar hebben we onze toiletruimte naar wens ontworpen via het online ontwerpprogramma, welke we konden doorsturen naar de showroom. Daar hebben we samen met een adviseur de juiste materialen en accessoires uitgekozen voor onze toiletruimte. Ondanks dat de offerte iets hoger uit kwam dan gewenst, zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat.

10

Familie de Kort uit Almere

Super service. Had direct een goed gevoel bij eerste gesprek. De werkzaamheden werden volgens een goede planning uitgevoerd en geen problemen gehad met de uitvoering. Wij zijn blij dat we bij de Baderie onze badkamer hebben laten vernieuwen.

8

Familie Dollenburg uit Eelde

De uitbesteding van het werk door baderie is zeer goed en prettig verlopen .Ook de afwerking is zeer zorgvuldig gebeurt en we zijn er zeer tevreden over. Ook tijdens de werkzaamheden werden we op de hoogte gehouden hoe we het wilden hebben door de monteur.

8

B. Voets uit Drachten

Wij zijn zeer tevreden. Bovendien hebben wij het getroffen met de installateur, een bijzonder vakkundige en secure man. Hij heeft niet alleen gezorgd dat het er leuk uitziet maar technisch heeft hij ook werk van hoge kwaliteit geleverd. Wij kijken ieder dag met veel plezier even de hoek van de deur en constateren dat de opzet zeer goed geslaagd is.