Moderne Baderie badkamer

Altijd een glanzend schone badkamer

De reinigingsproducten van Baderie zijn speciaal ontwikkeld voor uw schoonmaakgemak. Voor iedere toepassing is er een product, dat gegarandeerd effectief én vriendelijk is voor uw kostbare tegels en sanitair. Zo maken we schoonmaakwerk licht en het eindresultaat is altijd perfect.

Professioneel schoon met Baderie

Badkamer schoonmaak producten van Baderie

Uw badkamer is uw trots! Om dat zo te houden is regelmatig schoonmaken absoluut noodzakelijk. De juiste reinigingsproducten maken het werk licht en voorkomen onnodige ergernis. Goede schoonmaakmiddelen voorkomen krassen op het sanitair, houden het sanitair glimmend en zorgen ervoor dat de tegels als nieuw blijven. Voor uw comfort heeft Baderie een compleet assortiment reinigingsproducten ontwikkeld.

Baderie en het milieu

Bij Baderie houden we van natuurlijke schoonheid en kristalhelder water. We nemen onze verantwoordelijkheid en realiseren ons terdege dat schoonmaakmiddelen uiteindelijk in het milieu terechtkomen. Daarom zijn alle reinigingsproducten van Baderie biologisch afbreekbaar. Ze zijn bovendien vriendelijk voor de huid.

Pas op met agressieve schoonmaakmiddelen

We adviseren u om terughoudend te zijn met agressieve schoonmaakmiddelen, zoals agressieve ontkalkers of chloor. In sommige gevallen kunnen deze schade toebrengen aan uw nieuwe kranen, wastafelbladen of chroomwerk, waardoor iedere garantie van de leverancier komt te vervallen.

Verwijderen ‘cementsluier’

Op nieuwe tegels is na het voegwerk soms een ‘cementsluier’ zichtbaar. Deze doffe laag kunt u het beste verwijderen door met een droge, ruwe handdoek ronddraaiende beweging te maken. We raden u aan om dit te doen voordat u met het schoonmaken van de badkamer begint. Eventueel onverdunde totaalreiniger gebruiken en vervolgens goed naspoelen.

Thermostaatkraan soepel houden

Heeft u een thermostaatkraan? Draai de temperatuurknop elke week even van koud naar warm bij een lopende kraan. Zo voorkomt u dat het thermo-element van de kraan op een veelgebruikte temperatuurstand gaat vastkalken. Dit is een veelvoorkomende klacht, die u op deze manier eenvoudig kunt voorkomen.

Speciale behandeling marmer en natuursteen

Om natuursteen te beschermen moet het geïmpregneerd worden. Wij kunnen u van het juiste impregneermiddel voorzien, zodat u het natuursteen eenvoudig zelf kunt behandelen. Informeer bij uw adviseur van Baderie welk reinigingsmiddel het beste geschikt is voor het natuursteen of marmer in uw badkamer. Dit is heel belangrijk, aangezien het om een natuurproduct gaat en verkleuring door foutieve behandeling onherroepelijk is.

Totaalreiniger badkamer baderie huismerk

Sanitair Totaalreiniger

Verwijdert moeiteloos kalkaanslag en verfrist, ontvet en beschermt uw badkamer en toilet. Gebruik de Totaalreiniger voor ontkalking en periodiek onderhoud van uw badkamer. Geschikt voor tegels en harde steensoorten, niet voor kalkhoudende steensoorten. Hiervoor adviseren wij de vloerreiniger. 

Tip 
Gebruik voor dagelijks onderhoud van uw badkamer en toilet de Badkamer Superglans en voor ontkalking en periodiek onderhoud de Sanitair Totaalreiniger.

Badkamer Superglans Baderie huismerk

Badkamer Superglans

Voor het dagelijks onderhoud van uw badkamer. Deze krachtige reiniger is geschikt voor sanitair, badkamermeubels en glazen wanden. Badkamer Superglans beschermt tegen kalk, ontvet, verfrist, droogt streeploos op en maakt hygiënisch schoon. Dit middel bevat beschermingscomponenten tegen kalk. Reinigt en laat een hoogglans kalkprotector achter. 

Tip 
Ook ideaal voor glazen douchewanden met een antikalk behandeling. Het tast de coating niet aan.

Sprayreiniger badkamer baderie huismerk

Sprayreiniger

Maakt snel, streeploos en glanzend schoon. Geschikt voor badkamermeubels, kunststof baden, wastafels en zelfs zonnebanken. Laat een vuilafstotend laagje achter en maakt oppervlakken stofafwerend. 

Tip 
Wees voorzichtig met fluorhoudende substanties. Deze kunnen voorkomen in roestverwijderingsmiddelen en medische tandcrèmes. De resten hiervan moet u zo snel mogelijk verwijderen, omdat er bij langdurige inwerking vlekken kunnen ontstaan in het keramiek. Met de sprayreiniger zijn deze substanties snel verwijderd.

Sanitair gel badkamer baderie huismerk

Sanitair Gel

Sanitair gel is speciaal ontwikkeld voor de toiletpotten met antikalk behandeling. Dit is een hygiënische reiniger die de fles chloor zou kunnen vervangen. Maakt hygiënisch de toiletpot schoon. Door de gelvorming blijft het product “hangen” wat een antikalklaag geeft en een langdurig frisse geur.

Vloer- en tegelreiniger

Vloer- en tegelreiniger badkamer baderie huismerk

Maakt in de was zetten en strippen van de vloer overbodig. Bevat dennenhars dat de vloer bij iedere schoonmaakbeurt voorziet van een beschermlaagje. De volgende schoonmaakbeurt lost dit laagje vanzelf weer op. Beschermt en verzorgt marmer en kalkhoudende steensoorten. Ook zeer geschikt voor het schoonmaken van wandtegels. Tast de voegen niet aan.

Antikalk coating badkamer baderie huismerk

AntiKalk Coating

Houdt uw badkamer zes maanden kalkvrij en is geschikt voor badkuip, douche (cabine), tegelwerk, kranen en glaswanden.

Whirlpoolreiniger van het Baderie huismerk

Whirlpoolreiniger

Kalk is een voedingsbodem voor bacteriën en kan storingen veroorzaken in het systeem van de whirlpool. De Whirlpoolreiniger verwijdert kalkaanslag en reinigt de leidingen, systemen en pompen van de whirlpool.

 

Sprayreiniger van het Baderie Huismerk

Spiegelreiniger

Een zeer krachtige reiniger voor alle spiegels en ramen. Het resultaat is perfect en streeploos, dankzij de unieke combinatie van alcohol en reinigers.