Xenz

Xenz bathroom products

Xenz is een Nederlandse fabrikant van baden en douchevloeren met als doel de allermooiste badkamers te creëren. Het aanbod van Xenz omvat ruim 7000 kwaliteitsproducten: van baden, douchevloeren, kranen, douchewanden, badmeubels en wellness producten. Dankzij het uitgebreide aanbod in diverse maten en kleuren is er altijd een stijl die past.

Alle producten uit de collectie kunnen met elkaar gecombineerd worden: van tegels tot kranen en douchedeuren. Met de toevoeging van badkamermeubelen is het helemaal makkelijk om de badkamer in één keer compleet te maken. Daardoor is het creëren van harmonie eenvoudig en kun je in de nieuwe luze badkamer volledig ontspannen.

Kom bij Xenz thuis

Natuurlijk kunnen we je bij Baderie niet alle Xenz-producten in onze showrooms tonen. Dat 'probleem' het Xenz zelf opgelost door een eigen showroom te maken. In het hart van Nederland, langs de A28 (afslag Amersfoort-Vathorst), vind je het prachtige inspiratiehuis. Daar kun je sfeer proeven en alle producten zélf bekijken. Daar zie je de allermooiste badkamers en kun je de producten tot in de kleinste details bekijken.