Villeroy & Boch tegels

Met de tegelcollecties van Villeroy & Boch krijgt u extra zin om uw badkamer vorm te geven. Met individuele trends die onafhankelijk van vluchtige modes een persoonlijke stijl weerspiegelen. Klassiek-elegant, natuurgetrouw en eenvoudig modern, ingetogen of prachtig overvloedig - de Villeroy & Boch Tegelcollecties maken indruk met creative ruimtelijke concepten.

Villeroy & Boch wandtegels

Villeroy & Boch heeft een ruimte collectie aan wandtegels met een stijlvaste vormgeving. De aardwerk wandtegels van Villeroy & Boch zijn standaard voorzien van CeramicPlus met een hoge kwaliteit en een perfecte uitstraling. Door een speciaal procédé wordt het keramische oppervlak duurzaam veredeld door ceramicplus. Op zulke veredelde wandtegels blijven vuildeeltjes nauwelijks nog zitten en druipen ze er, mét het water, in grote druppels parelend van af. Voor het regelmatige onderhoud zijn water en een zachte doek voldoende. Bij sterkere vervuiling volstaat een milieuvriendelijke, milde reiniger – het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen is overbodig.

Villeroy & Boch vloertegels

De Villeroy & Boch vloertegels bieden gladde, glanzende oppervlakken gecombineerd met matte structuren, zachte vormen afgewisseld met zacht gestructureerde oppervlakken. De vloertegels zijn gemakkelijk schoon te maken, perfect te combineren met de Villeroy & Boch wandtegels of zelfs door te tegelen als wandtegel. Nagenoeg alle vloertegels van Villeroy & Boch hebben vilbostone , tijdens het productieproces van de tegels wordt hun oppervlaktestructuur zodanig voorzien van een beschermende laag dat de vlek- en vuilbestendigheid verder toeneemt en een nabehandeling met impregneermiddelen niet meer nodig is.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >