Vasco radiatoren

De radiator in de badkamer is niet langer meer een eenvoudige warmtebron. De radiatoren van nu mogen gezien worden. Dit geldt niet langer alleen voor de vorm, maar nu ook voor de kleur. Vasco radiatoren zijn verkrijgbaar in tientallen tinten. Durf, en kies voor één van deze verfrissende kleuren! Ideaal om een neutrale badkamer van een uitgesproken kleurelement te voorzien.

Vasco designradiator

Vasco radiatoren zijn ontworpen vanuit een lange termijn visie. Optimale warmteafgifte en superieure kwaliteit zijn de basis van het ontwerpproces. Vasco ontwerpers bezondigen zich niet aan oppervlakkige styling gedicteerd door gemediatiseerde designstormen. Design is een proces waar het product herleid wordt tot zijn essentie, ontdaan van alle overbodigheden. Design is een zoektocht naar de authenticiteit van een voorwerp. Deze gedachtegang staat garant voor een aantal integere karaktervolle radiatoren, producten van deze tijd maar toch tijdloos. Dit is ook de reden waarom verschillende Vasco producten gerenommeerde internationale designprijzen in de wacht slepen. 

Vasco aluminium radiator

ALU-ZEN is een nieuwe design radiator van licht materiaal dat aluminium is. Een rustgevend element in de hedendaagse badkamer; de verticale ALU-ZEN zorgt voor comfortabele warmte. Deze radiator in aluminium bestaat uit geëxtrudeerde profielen die boven en onder op een collector werden geperst.

Het design van de BRYCE is geïnspireerd door de natuur, en meer bepaald door het zonlicht dat valt op de geërodeerde kalk- en zandsteenformaties van de Amerikaanse Bryce Canyon. Ook de verticale aluminiumprofielen van designradiator BRYCE creëren verrassende lichtspelingen, anders vanuit elke positie in de badkamer.

De meest essentiële basisradiator in aluminium is ZAROS. Verkrijgbaar in zowel een verticale als een horizontale uitvoering biedt ZAROS alle voordelen van het aluminium verwarmingsconcept van Vasco. En dat betekent duurzame, veilige warmte. Een eenvoudig design wordt hier gecombineerd met absolute functionaliteit, ondermeer door toebehoren als een handdoekbeugel of gestileerde knoppen.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >