Thebalux badkamermeubelen

Badkamermeubelen van Thebalux

Thebalux heeft fraaie en praktische badkamermeubelen die uw badkamer helemaal afmaken. De badmeubels worden gemaakt in Nederland en zijn allemaal voorzien van volledig vervaardigd en hoogwaardig plaatmateriaal.

Thebalux heeft een ruime collectie aan badmeubels is diverse soorten en en maten. Prachtig vormgegeven wastafels, luxe badkamerkasten, praktische spiegelkasten en nog veel meer. 

Thebalux Taste

Het Thebalux badkamermeubel Taste kenmerkt zich als een modern en strak meubel. De Taste is verkrijgbaar in 3 kleuren: Leem, antraciet eiken houtfineer en naturel eiken houtfineer. Door het gebruik van deze natuurlijke materialen heeft dit moderne badkamermeubel een luxe uitstraling. Daarnaast geniet u van praktische opbergruimte en de push-open functionaliteit. Taste is leverbaar in 2 verschillende formaten: 164 cm en 244 cm breed.

Thebalux Taste Leem
Thebalux Taste Houtfineer

Thebalux Stone

De design badkamermeubelen uit de bijzondere serie Stone passen helemaal in de moderne badkamer. U heeft keuze uit vele breedtematen. Door de verschillende kleuren composiet en uitvoeringen van keramische opbouw wastafels kunt u altijd een samenstelling maken die bij u past.

Thebalux Nuance

Een stijlvolle badkamer maakt u compleet met het badmeubel Nuance. Dit prachtige badkamermeubel is geschikt voor de kleine en de grote badkamer, want de badmeubelserie Nuance is verkrijgbaar in diverse maten. Thebalux Nuance staat voor functionaliteit en kwaliteit en is te verkrijgen in hoogglans wit, hoogglans zwart of prachtig eiken antraciet.

Thebalux Beat 2.0

De Beat 2.0 serie is een breed programma meubelen verkrijgbaar in maar liefst 20 kleuren en twee dieptematen, 40 en 45 cm. U kunt uit vier breedtematen kiezen; 80, 100, 120 en 140 cm breed. De 40 cm diepe variant is tot en met 120 cm breed leverbaar. U kunt uit een grote diversiteit aan onderkasten, spiegels en spiegelkasten een keuze maken. Daarnaast zijn er diverse materiaalsoorten wastafels waaronder beton, mineraalmarmer en keramiek. Heeft u liever topbladen met opbouwkommen? Ook dat is mogelijk binnen de Beat 2.0 serie.

Thebalux Ceramic Line

De Ceramic Line is een uitgebreide badkamermeubelserie verkrijgbaar in 60, 80, 100, 120 en 140 cm breed en 12 kleuren. Deze serie heeft meerdere greepvarianten; zowel opbouwgreepen als greeploze uitvoeringen. Het badkamermeubel kan kan maar liefst van 7 verschillende keramische wastafelbladen voorzien worden. Een primeur hiervan is de zeer strakke wastafel Fresco van keramiek, voorzien van randen van maar 0,75 cm dikte! Voor boven het meubel kunt u kiezen uit vele type led spiegels en spiegelkasten. Voor extra opbergruimte zijn er halfhoge-, hoge-, nis- en smalle badkamerkasten.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >