Sphinx tegels

Tegels van Sphinx

Sphinx Tegels ontwikkelt hoogwaardige keramische wand- en vloertegels voor intensief badkamergebruik, met de ultieme samensmelting van functionaliteit en schoonheid als uitgangspunt. De collectie omvat een breed scala aan tegelconcepten voor uw badkamer. De meest populaire Sphinx tegel series zijn;

Sphinx Belvédère

Uiterst compleet en multifunctioneel tegelconcept voor luxe toepassingen in 8 tijdloze, natuurlijke kleurvarianten. De tegels zijn speciaal geschikt voor intensief (project)gebruik en toepasbaar als vloer- én wandbekleding. Compleet met stroken, mozaïeken en decoraties, welke evenals de 60x60 cm basistegels zijn gerectificeerd t.b.v. plaatsing met smalle voegen. 

Sphinx Belvédère Modern Retro

Retro look, modern feel: dat is de Belvédère Modern Retro. Uniek in vorm, stijl en karakter, en ontworpen in Urban Design stijl. Geschikt voor wanden en vloeren. De acht actuele kleuren – van koel tot warm – nodigen uit tot eindeloos variëren. 

Sphinx Basilique

De serie Basilique combineert de uitstraling van beton met het comfort en onderhoudsgemak van keramische tegels. Levendige en natuurlijke kleurschakeringen zorgen voor een robuuste en toch ingetogen uitstraling. De praktische en duurzame eigenschappen van Basilique maken deze serie zeer breed inzetbaar.

Sphinx Quartier

Deze serie is geïnspireerd op het oude stadsdeel Wyck. Een apart stukje Maastricht aan de overkant van de Maas. Door het zorgvuldig scannen van natuursteen en de digitale keramische reproductie hiervan, vertaalde Sphinx Tegels de bijzonder charme van Wyck in QUARTIER: een stijlvol tegelconcept in twee tinten warm grijs, met de look en feel van natuursteen en het onderhoudsgemak van hoogwaardig keramiek.

Sphinx Servaes

Een hoogwaardig tegelconcept waarbij strak, nieuw en geleefd werden verenigd in één tegel, als brug tussen heden en verleden. Juist de combinatie van de strakke randafwerking en het natuurlijke reliëf verschaft SERVAES een bijzondere uitstraling, die zowel in een klassiek als in een hypermodern interieur optimaal tot zijn recht komt.

Sphinx Concrete

Dynamisch, veelzijdig en helemaal van nu; dat zijn de kenmerken van de succesvolle CONCRETE serie. Geavanceerde technologie en aardewerktradities komen samen in de innovatieve collectie, die haar inspiratie haalt uit de artistieke en industriële wereld. Verkrijgbaar in vijf formaten en twee kleuren.

Sphinx Spectrum

Speciaal voor creatieve geesten: de keramische kleurendoos van Sphinx Tegels, geïnspireerd op pure vormgeving en kleur. Keuze uit maar liefst 40 (!) kleuren 15x15 cm wandtegels, met bijpassende vloertegels in 30x30 cm.

Sphinx Quilt

Nieuw in het Sphinx Tegels programma is de lijn Quilt tegels. Deze tegelcollectie voor de badkamer, toilet of keuken is de ideale sfeermaker. De Sphinx Quilt tegels zijn verkrijgbaar in het formaat 30x30 en is geïnspireerd op de quilt. Een traditionele deken van verschillende lapjes stof. Het heden en verleden worden verbonden met een knipoog naar oude tradities. De gevarieerde kleurschakeringen van licht naar donker zorgen voor een dynamische kleurenpalet. Een origineel en tijdloos concept, verkrijgbaar in de kleuren Beige en Grey.

 

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >