Sicis

Sicis mozaïek

U verleiden en verwonderen zijn de twee belangrijkste doelen van de ambachtelijke mozaïek-meesters van Sicis. Het exclusieve en opvallende merk blijft u verrassen met artistieke mozaïeken in topkwaliteit. Sicis blijft innoveren door het eindeloze gebruik van vernieuwende technieken.

Sicis collecties

Met tientallen collecties wordt het assortiment van Sicis steeds uitgebreider. Elke collectie van Sicis begint vanuit een unieke creativiteit. Op het gebied van mozaïeken juiste combinaties maken tussen stijl, materiaal en technologie is de grootste kracht van Sicis. Ook de realisatie van avant-garde producten zorgt dat Sicis zich onderscheidt.

Sicis materialen

De traditionele elementen van mozaïek worden op een onnavolgbare wijze gecombineerd met een hedendaags design. Deze combinaties worden uitgevoerd in glas, marmer, keramiek en metaal, op zichzelf of gecombineerd. Sicis bezit een prachtige standaard collectie. Deze basics zijn goed te gebruiken voor uw eigen ontwerp of te combineren met unieke producten, elementen of materialen uit andere collecties. U kunt in alle vrijheid uw ruimte daarmee personaliseren.

Laat u inspireren door de onderstaande afbeeldingen en beleef de poëtische wereld van Sicis. 100% Made in Italy.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >