Roca

Roca logo

Roca: alles voor je badkamer

Van je badkamer een echt paradijs maken, wie wil dat nou niet? De collectie van Roca helpt daarbij. Het keramiek, de ligbaden en accessoires zijn geïnspireerd op de schoonheid van de mediterrane natuur. De organische vormen en kleuren, functionele en tijdloze ontwerpen zijn er voor elke stijl en grootte van badkamer. 

 

Complete badkamer oplossing

Van ligbaden, wastafels en toiletten tot een complete kranencollectie en andere accessoires. Of je nu op zoek bent naar een enkele wastafel of een dubbele, Roca heeft het allemaal. Roca is een toonaangevend merk op het gebied van badkamers en sanitair. Met innovatieve functies zoals thermostatische kranen, regendouches en massagestralen creëer je een badkamer waarin je helemaal tot rust kan komen. De Roca Ona serie met zijn organische vormen is tijdloos en functioneel. 

Wastafelmeubels 

De wastafelmeubels van Roca zijn er verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren en afwerkingen. Bijvoorbeeld de highland green matafwerking of gloss white in hoogglans afwerking. Wil je liever een houten wastafelmeubel, dan kun je gaan voor eikenhout. De verschillende afmetingen zorgen ervoor dat je altijd genoeg opbergruimte hebt. 

Roca Ona bad
Roca Ona accessoires
Roca Ona badkamer
Roca Ona kraan

Wil je meer weten over Roca?

Vraag ons magazine aan