Riverdale

Riverdale staat bekend om decoratieve spullen voor in huis met een landelijke en natuurlijke uitstraling. Maar Riverdale heeft nu ook een nieuwe lijn ontwikkeld speciaal voor de badkamer! Met de producten van Riverdale kunt u uw badkamer omtoveren tot een ware wellness ruimte. Met de DAYS collectie van Riverdale kunt u zich laten onderdompelen in luxe.

Riverdale badkamer

Stijlvol design om optimaal te genieten

Aan de praktische zaken is binnen deze badkamer zeker gedacht. Dankzij het bouwkundige muurtje heeft u privacy op het toilet. Het handige nisje in de doucheruimte biedt voldoende ruimte voor alle doucheproducten. De Riverdale stylingproducten zorgen voor de perfecte finishing touch: de badkamer ademt Riverdale!

Riverdale DAYS

Zoekt u Riverdale voor in uw badkamer? De badkamer accessoires collectie van Riverdale heet Days. De DAYS collection bestaat uit verzorgingsproducten voor in de badkamer zoals douchegel, bodylotion en body & handsoaps. Alle producten zijn uitgevoerd met een stijlvolle zwarte dop, mooie transparante flesjes. Deze verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in 3 heerlijke geuren.

Naast de verzorgingsproducten zijn er heerlijk zachte handdoeken, gastendoekjes en washandjes. Maar ook diffusers, geurbranders en melting wax hearts voor een heerlijke geur in uw badkamer. En leuke manden om uw badkamer of toiletruimte opgeruimd te houden.

Riverdale bij Baderie

Bezoek een Baderie showroom bij u in de buurt en bekijk onze Riverdale collectie? Wilt u meer weten over de serie badkamer accessoires? Neem dan contact op met een badkamer adviseur.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >