Riverdale

Riverdale is een toonaangevend woonmerk en staat bekend om sfeervolle accessoires voor in huis. Maar er is meer. Riverdale heeft vijf badkamerseries ontwikkeld bestaande uit: een wastafel, onderkast, hoge kast, spiegels en lampen in diverse stijlen.

Kiest u voor industrieel en robuust door het gebruik van stalen frames of kiest u voor minimalisme, tijdloze elegantie en strakke vormen?

Bekijk de verschillende series en kies het meubel dat bij u past. Om uw badkamer tot in de puntjes af te stylen zijn er altijd passende Riverdale accessoires!

Hopkins

Het meest uitgebreide Riverdale badkamermeubel is de Hopkins. Het stoere meubel heeft een industrieel design door het robuust stalen frame met onderkast en plateau.

Riverdale Hopkins badkamerserie
Riverdale Hopkins badkamerserie

Harper

De badmeubelset Harper is tijdloos en elegant. De set bestaat uit een wastafel met onderkast en is geheel naar eigen smaak aan te passen.

Riverdale Harper badkamerserie
Riverdale Hopkins badkamerserie

Hardy

Wanneer u van strakke vormen, ruimte en rust houdt is de Riverdale Hardy het geschikte badmeubel voor u. De vrijhangende wastafel geeft uw badkamer een ruimtelijke uitstraling.

Riverdale Hardy badkamerserie
Riverdale Hopkins badkamerserie

Higgings

De Higgings badkamerset is een combinatie van de Hardy en de Harper. De handdoekbeugels dragen de wastafel, hierdoor hangt de kast vrij en heeft u ruimte voor accessoires die gezien mogen worden!

Riverdale Higgins badkamerserie
Riverdale Higgins badkamerserie

Howard

Staal is niet meer weg te denken uit het interieur. Riverdale laat met het badkamermeubel Howard het staal op zeer passende wijze in de badkamer terugkomen.

Riverdale Howard badkamerserie
Riverdale Hopkins badkamerserie

Riverdale bij Baderie

Bezoek een Baderie showroom bij u in de buurt en bekijk onze Riverdale collectie. Wilt u meer weten over de serie badkamer accessoires? Neem dan contact op met een badkamer adviseur.