Remeha

Remeha brengt warmte en warmwater- comfort in uw badkamer. Remeha is een vertrouwd merk met 80 jaar historie. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

Remeha Avanta

De Remeha Avanta is een compacte, lichtgewicht cv ketel met een enorme kracht in zich. De Avanta is uitermate energiezuinig, heeft een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm water. Deze zorgt ervoor dat de ketel vrijwel nooit dienst weigert. U kunt de Remeha Avanta vrijwel overal in uw huis plaatsen. Zo past hij bijvoorbeeld in een keukenkastje of in een verloren hoekje op zolder. Het toestel is zeer geluidsarm met weinig starts en stops. De Avanta is niet voor niets de meest verkochte ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.

Remeha Tzerra

De Remeha Tzerra is extreem klein en groots in prestaties. Het voordeel van deze ketel, is dat deze bijna overal te plaatsen is. Stelt u hoge eisen aan comfort en wilt u besparen op de ruimte in huis en energie? De Tzerra Plus vraagt weinig en geeft veel.

Remeha Calenta

De Remeha Calenta is een doordachte cv-ketel. Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd. Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft. Met de A-label pomp bespaart u extra veel energie!

Remeha iSense

De Remeha iSense is een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke regelaar. Met slechts 3 bedieningstoetsen kunt u gemakkelijk uw gewenste temperatuur regelen en instellen.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >