Primabad badkamermeubelen

Primabad behoort tot de grootste producenten van badkamermeubelen in de Benelux en biedt een zeer uitgebreide collectie badkamermeubelen met verrassend veel mogelijkheden om de badkamer naar uw smaak in te richten. Primabad is in staat een zeer uitgebreid assortiment badkamermeubellijnen te produceren in alle denkbare stijlen variërend van klassiek tot design. Veel Primabad meubellijnen zijn ontworpen volgens een modulair concept dat zowel in kleine als in ruim bemeten badkamers kan worden toegepast. Het modellen programma, voornamelijk bestaande uit kunststof (folie) en melamine fronten, maar ook hoogglans acryl behoort tot de mogelijkheden. Primabad is synoniem voor een goed concept, groot assortiment, kwaliteit, service en garantie!

Primabad Rise & Retro

Primabad wil met Rise&Retro de nostalgische sfeer terugbrengen in de badkamer. Met het comfort van nu. En dat is zeker gelukt met een strakke wastafel en een landelijke onderkast. Rise & Retro is leverbaar in drie breedtematen (80, 100 en 120 cm), 1 bladsoort, 28 corpuskleuren en 20 frontkleuren.

Primabad Exclusive XL

Het Primabad Exclusive XL meubelserie is de uitkomst van de samensmelting van 2 meubellijnen die al vele jaren zeer succesvol zijn. 

De Exclusive XL serie is een design bakamermeubel waarmee u uw badkamer een persoonlijke stijl kan geven. Het meubel is samen te stellen uit 5 breedtematen, 4 bladsoorten en maar liefst 37 frontkleuren. Ook is er de keuze voor greeploze afwerking of de combinatie met grepen. Beide zorgen voor een strakke en een eigentijdse vormgeving. Ook op functioneel gebied is er goed nagedacht over het Exclusive XL meubel. Zo is er de mogelijkheid voor LED-verlichting in de greeplijsten en zijn de laden voorzien van zelfsluiting.

Primabad Blend

De meubellijn Blend is er voor de avonturiers, voor iedereen die graag van de norm afwijkt. Het is een speels badkamermeubel, stoer maar volwassen. Het badkamermeubel is leverbaar in 5 breedtematen: 60, 80, 101, 121 en 141 cm. U kunt uit 2 hoogtematen kiezen: 25 cm (dit is 1 luxe lade) of 56 cm. Onder het hoge keramische wastafelblad heeft u veel opbergruimte, handige vakken voor uw badkamerproducten maken uw ochtend of avondroutine nog eenvoudiger.

Primabad Blend
Primabad Blend

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >