Ocean Interiors

Geen tegelliefhebber? Kies voor Ocean Interiors

U kunt ook kiezen voor de naadloze wandafwerking van spapanels. Erg comfortabel: het wandpaneel is eenvoudig te plakken op de muur en is dus een slimme oplossing voor een snelle renovatie. U hebt de keuze uit vele structuren en patronen (of ga juist voor volledig strak!) Ocean Interiors is het merk op het gebied van wand- en douchepanelen en biedt u een verzameling van waterdichte wanden, vloeren en plafonds.

Ocean Interiors collectie

In de veelzijdige collectie kunt u kiezen uit een breed scala van kleuren en decors, zodat er bij het ontwerpen van uw badkamer geen beperkingen zijn. Ieder product in de collectie heeft zijn eigen onderscheidende functie en voordelen, maar in combinatie vullen ze elkaar aan en kan dit tot indrukwekkende effecten leiden in uw badkamer.

MicaPANEL

Het MicaPANEL is een luxe en veerkrachtig wandpaneel, dat verkrijgbaar is in zes verschillende kleuren met een maatvoering van 3050x1300mm en kunnen op aanvraag, uiteraard op maat gesneden worden. Deze panelen zorgen voor een rustgevende uitstraling in uw badkamer, door de natuurlijke look van echt steen.

SpaPANEL

Het SpaPANEL is een voegloos alternatief voor tegels. In deze collectie kunt u kiezen uit een twintigtal prachtige laminaatafwerkingen. Met het SpaPANEL kunt u op een stijlvolle manier de wanden van uw doucheruimte of toilet bekleden. De douchepanelen wordt aan de muur geplakt en door de innovatieve hydro-lock verbinding worden de panelen waterdicht met elkaar verbonden.

SmoothPANEL

Het SmoothPANEL is het renovatiepaneel bij uitstek! Het paneel bestuit uit 3mm volkern laminaat met een maatvoering van 2800x1300mm en daardoor is een snelle renovatie van vloer tot plafond mogelijk en dat wel in 10 verschillende kleuren.

Meer weten over Ocean Interiors

Laat u in uw dichtstbijzijnde Baderie informeren over Ocean Interiors. Onze adviseurs vertellen uw graag meer over de mogelijkheden, garanties, kleuren en uiteraard de installatie en montage.