Nefit

Nefit HR-ketels

Nefit introduceerde als eerste ter wereld de Hoog Rendement (HR) cv-ketel en is sindsdien de nummer één in Nederland. Als betrouwbare basis voor duurzame toepassingen zal de HR-ketel nog vele jaren beeldbepalend zijn. Nefit levert een uitgebreid programma aan hoogwaardige, energiebesparende oplossingen.

Als uitvinder van de HR-ketel levert Nefit al jaren de meest betrouwbare en duurzame toestellen. Nefit TopLine is de ultieme HR-lijn, Nefit ProLine de meest economische keuze. Bij aanschaf niet altijd het laagst geprijsd, op termijn wel het voordeligst.

De Nefit TrendLine is de eerste van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de lucht- en ruimtevaart. De voordelen: hoger rendement, optimale zekerheid en lange levensduur. 

Nefit Duurzaam

Warm water met gratis zonne-energie? Het meest geplaatste zonneboilersysteem is Nefit SolarLine. Past op vrijwel elke woning en levert het hele jaar de hoogste opbrengst. Tot 60% besparing op energie voor warm water. Vanaf voorjaar 2010 levert Nefit ook CentroSolar systemen voor het thuis opwekken van elektriciteit met gratis zonne-energie. Daarnaast levert Nefit andere duurzame oplossingen, zoals warmtepompen en systemen voor warmteterugwinning.

Uniek in de branche is de Nefit serviceorganisatie. U en uw installateur kunnen altijd rekenen op uitgebreide ondersteuning door de specialisten van Nefit. Wie kiest voor Nefit, kiest voor absolute zekerheid. 

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >