Mosa Tegels

Dutch Design, Made in Holland

Mosa is marktleider in vloertegels en wandtegels voor de badkamer. Tegels zijn duurzame producten: een tegel in een badkamer wordt niet zomaar vervangen en daarom moeten deze tijdloos zijn. Toch is er constante vernieuwing in tegels en kunnen met de moderne tegels prachtige badkamers worden gerealiseerd. 

Tegeltrend

Dé trend van tegenwoordig is de toepassing van aparte formaten. Vooral grote en langwerpige wandtegels worden in badkamers gebruikt. Mensen durven steeds meer met tegels. Er worden meer en meer grenzen overschreden. Zo worden vloertegels tegenwoordig ook toegepast op de wand. Tegels communiceren heel goed met deze materialen, waardoor een verrassend, modern en fris interieur wordt verkregen.

Tegeltips

Het RTL4 woonprogramma ‘Woontips TV’ is in het voorjaar van 2015 bij Mosa op bezoek geweest. Met als resultaat een inspirerend en sfeervol item over tegels. U krijgt onder andere een kijkje in de Mosa Flagship Store in Maastricht. Bekijk het filmpje om erachter te komen welke tegels momenteel in zijn en laat u inspireren door de tegeltips.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >