Martens Design

Martens Design Logo

Een badkamer komt pas echt tot zijn recht met de juiste sfeerverlichting en een opvallende spiegel als blikvanger. Martens Design, een trendy sanitairmerk, is gepassioneerd door het crëeren van unieke en stijlvolle verlichting en design spiegels. 

Martens Design biedt klanten een uitgebreid assortiment aan stijlvolle badkamerverlichting en luxe design spiegels. Dit Nederlandse bedrijf presenteert een verfijnde collectie van lampen en een breed scala aan luxe design spiegels in verschillende formaten en vormen, perfect voor het completeren van elke badkamer. Martens Design staat bekend om compromisloze kwaliteit en esthetiek, gecombineerd met zuinige LED-technieken. 

Verlichting van Martens Design

Voor wie op zoek is naar een elegante wandlamp die een warme gloed uitstraalt voor ontspannende badmomenten, of naar stijlvolle, heldere verlichting voor optimale zichtbaarheid, biedt Martens Design de perfecte verlichtingsoplossingen. Hun lampencollectie is met zorg samengesteld op basis van duurzaamheid, functionaliteit en stijl, zodat klanten kunnen vertrouwen op een investering van hoogwaardige verlichting die jarenlang meegaat. 

Martens Design Afbeeldingen

Design spiegels van Martens Design

Bij Martens Design vind je een uitgebreide collectie design spiegels die in elke ruimte prachtig staan. Naast de geliefde rechthoekige spiegels biedt het assortiment ook ronde, hexagonale en ovale spiegels. Deze spiegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kunnen uitgerust worden met extra functies zoals ingebouwde verlichting, spiegelverwarming, een digitale klok of een bluetooth audiosysteem om uw favoriete muziek te streamen. Martens Design maakt het mogelijk! Voor wie een uniek stuk wenst, is er ook de optie voor maatwerk, zodat je nieuwe spiegel gegarandeerd een blikvanger wordt. 

Wil je de spiegels van Martens Design in de showroom zien?

Martens Design spiegelopstelling