MAGNUM Heating

Magnum heating

MAGNUM Heating zorgt voor vloerverwarming voor iedere situatie. Daardoor kun jij jouw huis op de meest comfortabele manier verwarmen. MAGNUM Heating is in de afgelopen 3 decennia uitgegroeid tot een succesvolle, marktleidende en merkgerichte Europese ontwerper, producent en leverancier van innovatieve elektrische en watergedragen verwarmingssystemen en aanverwante producten.

Eigen productie

Doordat MAGNUM Heating de meeste producten zelf op onze eigen productieafdelingen fabriceren en assembleren, kan het alles van begin tot eind in eigen hand houden en is er een optimale kwaliteitsbewaking. Daardoor is MAGNUME Heating een van de meest betrouwbare leverancier van verwarmingsproducten.

 

Duurzaam

De verwarmingssystemen van MAGNUM Heating hebben een zeer lange levensduur en spelen perfect in op de fundamentele energietransitie van fossiele verwarmingsbronnen naar duurzame klimaatoplossingen. MAGNUM Heating is continue actief om productie en logistieke processen bij te schaven teneinde de Carbon Footprint zo klein mogelijk te maken.