Luxalon plafond

Badkamer plafond

De sfeer in een badkamer wordt op het eerste gezicht bepaald door de meubels, het sanitair en de tegels. Het plafond wordt vaak over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, want het juiste plafond kan een ongekend beeldbepalend effect hebben op het totale plaatje voor de badkamer. Met de juiste keuze uit de Luxalon aluminium plafondcollectie kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij úw badkamer.

Plafondsystemen

Luxalon plafonds zijn in vele paneelbreedtes, kleuren en structuren leverbaar. Rustgevend wit, warme terratinten, metaalkleuren… het is slechts een greep uit het totale aanbod. U heeft de keuze uit maar liefst 44 verschillende designs. Door gebruik te maken van kleuraccenten, verlagingen, inbouwspots of panelen van verschillende breedtes kunt u verrassende effecten bereiken. Luxalon plafonds kunnen heel eenvoudig onder een schuine kap worden gemonteerd, of diagonaal worden geplaatst voor een visueel bredere ruimte. Andere voordelen van een Luxalon plafond zijn;

  • Nooit meer last van vocht en schimmel
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Milieuvriendelijk
  • Uit te breiden met verlichting en inbouwradio
     

Badkamer verlichting

Licht zorgt voor sfeer in uw badkamer. Het ruime assortiment inbouwspots zorgt voor de juiste balans tussen schaduwwerking, direct en indirect licht. Zo creëert u niet alleen de ideale sfeer, maar kan de juiste verlichting ook voor een ruimtelijk effect zorgen. De halogeen inbouwspots uit het Luxalon verlichtingsprogramma zijn gemaakt van gegoten aluminium en dus vochtbestendig en ook zeer geschikt voor gebruik in de badkamer. In een Luxalon plafond kunnen op elke willekeurige plaats spotjes worden gemonteerd.

NIEUW: De Luxalon® LED inbouwspots nu ook in zwart en wit

De Luxalon® LED inbouwspots zijn naast de kleuren Chroom en RVS geborsteld nu ook leverbaar in zwart én wit. De Luxalon LED spots bieden een scala aan voordelen op het gebied van zuinigheid, kwaliteit en duurzaamheid: tot wel 80% energiebesparing t.o.v. halogeen verlichting en een levensduur tot wel 25 jaar of langer.

Een must have voor uw badkamer!

Als u uw kranen, tegels en sanitair heeft uitgezocht, moet het leukste nog komen! Vaak zijn het de extra's die uw badkamer zo comfortabel of bijzonder maken. Innovaties die de ruimte optimaal benutten zoals de Luxalon® kantelbare LED inbouwspots. Een must have voor uw badkamer!

Luxalon LED spots in wit en zwart

Nieuwe collectie

Voor de nieuwe collectie liet Luxalon haar inspireren door de natuurlijke schoonheid. Dit heeft voor maar liefst 15 nieuwe kleuren plafonds gezorgd. Een houtlook meubel of betonkleuren passen perfect bij een plafond in ‘ochtendnevel wit’ of ‘watergrijs geborsteld aluminium’.

Finishing touch

Een plafond is bepalend voor de uitstraling van uw badkamer en maakt uw badkamer compleet. Een perfect afgewerkt plafond zet de juiste toon in uw nieuwe badkamer. Ook het monteren van een nieuw plafond nemen wij van Baderie graag voor u uit handen. KS Plafonds zorgt voor de volledige installatie en afwerking van uw nieuwe plafond.

Luxalon inbouwradio

Meezingen onder de douche met uw favoriete muziek. Gezellig koken onder begeleiding van de laatste hits. De Luxalon audio set met bluetoothmodule maakt het mogelijk. De luidspreker is volledig weggewerkt in uw Luxalon plafond en geeft een mooi en vol geluid. Geschikt voor iedere ruimte.

Specificaties audio set

De audio set van Luxalon is een wireless high-end toepassing. Ondanks de kleine afmetingen geeft de luidspreker een mooi en vol geluid. De set schakelt automatisch naar stand-by wanneer deze voor langere tijd niet wordt gebruikt. Hierdoor wordt een zeer laag energieverbruik gerealiseerd. De compacte en krachtige tweeweg-luidsprekers geven een prachtige sound. De Kevlar woofer en titanium tweeter produceren een gebalanceerd geluid.

Luister naar uw eigen afspeellijsten

Bediening van de audio set gaat draadloos vanaf uw smartphone, tablet of laptop. U kunt altijd luisteren naar uw eigen muziek via bijvoorbeeld Spotify, YouTube of Apple Music. Ontspan met een relax-playlist of zet prettige achtergrondmuziek op als u bezoek heeft. Met de Luxalon audio set luistert u altijd naar uw favoriete muziek.

Luxalon badkamer plafond kopen?

Wilt u meer weten over een Luxalon badkamer plafond? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms en wij helpen u graag verder met een badkamer plafond op maat.

Zoek een Baderie showroom >