LoooX

Het merk Looox biedt u perfecte opbergoplossingen en mooie spiegels. De bijzonder ontwikkelde accessoires geven de perfecte stijl aan uw badkamer of toiletruimte. Laat u verrassen door het assortiment van Looox in een Baderie showroom bij u in de buurt.

NIEUW! LoooX T-BoX

Opvallende nis of een geheime ruimte? Een nis in de badkamer is mooi en praktisch, maar wat gebeurt er als u de nis kunt betegelen en afsluiten met een deurtje? Dan ontstaat er een geheim compartiment. Of creëer een opvallend effect met tegels in een andere kleur dan de muur. Dit alles kan met de nieuwe LoooX T-BoX.

Looox box


LoooX BoX

De LoooX Box is een hoogwaardige RVS opbergbox voor in uw badkamer. De boxen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en deze kunt u toepassen in iedere ruimte en gewenste plek.

Zeer praktisch om uw douchespullen, handdoeken of decoratieve spullen in te zetten. Is deze toepassing iets voor uw nieuwe badkamer? Neem direct contact op of maak een vrijblijvende afspraak.

 


Looox closedLoooX Colour BoX

Wees creatief met de Colour Box, de kant en klare inbouwnis van Looox! Bouw de nis helemaal in de muur of laat een deel uit de muur komen. De LoooX Colour BoX heeft een strak uiterlijk met een veelzijdig karakter! De LoooX Colour BoX is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en 4 verschillende maten en heeft een variabele inbouwdiepte.


LoooX Colour Shelf

LoooX heeft de traditionele planchet een nieuw leven ingeblazen met de LoooX Colour Shelf collectie! Dankzij de blinde ophanging creëert u een strakke look in uw badkamer. Bekijk hiervoor ook onze Vintage Line badkamer en  Vintage Line mixed floor badkamer!


LoooX Closed

Looox closedDe LoooX Closed serie is een complete reeks aan (reserve) toiletrolhouders en opbergsystemen voor die lelijke rollen. Ingebouwd in de wand naast het toilet biedt het model CL1 plaats aan maar liefst 6 rollen. LoooX Closed is tevens leverbaar in mono versies, model CL2 en model CL3. Alle modellen zijn volledig van hoogwaardig RVS. De houders zijn op iedere gewenste hoogte te monteren en u kunt er eenvoudig overheen tegelen, zodat u een mooi strak geheel krijgt. Combineer de toiletrolhouder LoooX CL4 met bijvoorbeeld de inbouw reserverolhouder (CL1) voor optimaal gemak. Of ga direct voor de Looox Closed CL5. In dit doordachte systeem heeft Looox twee bijzondere en fraaie LoooX producten gebundeld. De reserverolhouder én wc rolhouder in één uniek product!

Looox corner shelfLooox Corner Shelf

De nieuwe LoooX Corner Shelf wordt toegepast in de hoek van de badkamer. Veel mensen missen net dat beetje extra afzetruimte. Dat is nu voorbij! De LoooX Corner Shelf benut de hoek(en) van uw badkamer en laat een stijlvol aanzicht achter. LoooX Corner Shelf wordt geïntegreerd in de voegen van uw tegels en is vervaardigd van hoogwaardig RVS. Een echte eyecatcher en in vier versies verkrijgbaar; Geborsteld RVS, antraciet, wit en mat zwart. Sierlijk en nog méér gemak.


LoooX spiegel

Looox spiegelLoooX heeft een aantal mooie spiegels ontworpen voor uw badkamer met spiegelverwarming, spiegelverlichting en aluminium kader.

De spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende breedte en hoogte maten, zodat u de passende spiegel kunt vinden voor uw badkamer! 

Het complete LoooX spiegel assortiment is verkrijgbaar in al onze Baderie showrooms. Kom langs in één van onze showrooms voor meer informatie.


LoooX Wood & Light Collection

Een van de producten uit de Wood collection is de LoooX Wooden Bath Shelf Raw. Deze handgemaakt badplank van minstens 75 jaar oud eikenhout brengt sfeer en karakter in uw badkamer. Daarnaast is de badplank ook erg praktisch: terwijl u heerlijk lig te genieten in bad heeft u altijd plek voor een goed boek of een glas drinken. Iedere plank is uniek met zijn karakteristieke holtes en kloven.

Sfeervolle badkamerverlichting

De verlichting in uw badkamer is voor een groot deel zeer bepalend voor de sfeer. De LoooX Light Collection bestaat uit Warm White LED verlichting in een modern jasje. Deze prachtige, moderne badkamerverlichting geeft het geheel een eigentijdse uitstraling. De Light collectie is verkrijgbaar in geborsteld RVS, mat wit of mat zwart.

LoooX Wood
LoooX Light

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >