Liberty Wellness Saunabouw

Al 25 jaar realiseert Liberty Wellness Saunabouw maatwerk sauna's voor thuis, maar ook voor professioneel gebruik. Met onze ruime ervaring, eigen werkplaats en technische kennis op het gebied van sauna’s kunt u rekenen op een geweldig resultaat. Wij gebruiken de beste materialen, waardoor wij een langdurige en vrijwel zorgeloos gebruik kunnen garanderen.

Liberty Wellness sauna’s

Liberty Wellness saunaHeerlijk relaxen na een drukke dag in uw eigen sauna of infrarood? In iedere woning is wel een plek te vinden waar Liberty Wellness een sauna op maat kan bouwen. Onze sauna’s worden gemaakt van de beste houtsoorten en overige materialen. In ons grote assortiment saunakachels kunnen we de speciale wensen van iedere sauna gebruiker invullen.

Liberty Wellness infrarood

Liberty Wellness heeft ook infraroodsauna’s in het assortiment. De infraroodsauna's zijn uitgerust met Phillips (rode lamp) korte golf stralers die de juiste dieptewerking geven. Infrarood is een warmtebron, die een herstellende werking heeft op het menselijk lichaam.

Meer informatie over Liberty Wellness

Wilt u meer informatie over de sauna’s van Liberty Wellness? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Baderie showroom.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >