KS Tegels

KS Tegels logo

Bij KS Tegels bestaat het assortiment uit een unieke combinatie van kunststof, steen en vinyl (KSV), waardoord de producten volledig waterdicht zijn. Deze samenstelling zorgt niet alleen voor minimale uitzetting en krimp van de 'tegels', maar biedt ook uitstekende stoot- en krasbestendigheid. 

KS Tegels inspiratie

Watervast vinyl producten voor wand en vloer

Door hun geringe dikte zijn de producten perfect voor renovatieprojecten en kunnen ze vaak zonder problemen direct over bestaande vloeren of wanden worden geïnstalleerd. Voor wandtoepassingen kunnen de 'tegels' eenvoudig worden gelijmd, terwijl voor vloeren de optie bestaat om ze zowel te verlijmen als zwevend te plaatsen op een ondervloer. 

Op maat gemaakte tegels

Dankzij de verschillende beschikbare afmetingen zijn de producten veelzijdig inzetbaar in diverse ruimtes, van tegels en vloeren tot panelen en platen. Duurzaamheid staat centraal bij KS Tegels. De producten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook volledig recyclebaar. Het productieproces is volledig circulair en dus zonder enige vorm van afval of schadelijke uitstoot. Gebruikte producten dienen als waardevolle grondstoffen voor de vervaardiging van nieuwe producten, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst. 

Wil je de producten van KS Tegels in de showroom zien?

KS tegels opstelling