Keuco Plan Care

Bent u op zoek naar meer veiligheid en comfort in de badkamer, zonder in te leveren op design? Kies dan voor de ergonomische producten uit de Keuco Plan Care collectie! U maakt douchen dan elke dag weer tot een zinnelijke ervaring.

Keuco Plan klapzitting

Een pluspunt op het gebied van douchecomfort is de zitmogelijkheid. Want zittend douchen is buitengewoon comfortabel en veilig. In de Keuco Plan collectie is een opvallend mooie en elegante klapzitting opgenomen, die door zijn hoogwaardige materialen en perfecte afwerking onmiddellijk in het oog springt. De Keuco Plan klapzitting heeft een hoge belastbaarheid (150 kg) en een zacht met schuim gevuld zitoppervlak. De Keuco Plan klapzitting is verkrijgbaar in de kleuren zwartgrijs, lichtgrijs of wit en kunt u daarom iedere badkamer toepassen.

Keuco Plan hoekoplossing

In de Keuco Plan collectie is ook een slimme hoekoplossing voor in uw doucheruimte te vinden. Het stijlvol vormgegeven relingsysteem dient niet alleen als douchestang, maar ook als stabiele handgreep en houder voor de inhangbare doucheklapzitting. Met de slimme en bijpassende hoeksponskorf is de douchehoek compleet.

Keuco Plan collectie

Het badkamerconcept Plan van Keuco is met ongeveer 500 afzonderlijke artikelen de meest omvangrijke serie. De kranen en accessoires combineren functionaliteit en esthetiek door veelzijdige mogelijkheden een hoogwaardig design. Talrijke douchezitting varianten in verschillende kleuren ronden het uitgebreide assortiment af.

Er kan gekozen worden uit klapzittingen met en zonder rugleuning. Wat deze producten gemeen hebben is een ergonomisch gevormd zitvlak.

Meer weten over Keuco Plan?

Wilt u meer informatie over de Keuco Plan collectie of deze producten in het echt bekijken? Bezoek dan uw dichtstbijzijnde Baderie showroom. Onze adviseurs laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van veilig douchen.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >