Jos Haag

Jos Haag logo

Al bijna veertig jaar reist Jos Haag door Nederland om de meest karakteristieke keramische wand- en vloertegels te vinden. Gedreven door een typisch Nederlandse waardering voor eenvoudige schoonheid en kwaliteit, heeft Jos Haag zich gevestigd als een autoriteit in de tegelindustrie. Met een nadruk op duurzaamheid en authentiek vakmanschap, biedt het merk een compacte, maar indrukwekkende collectie die aansluit bij de Nederlandse smaak. 

 

Jos Haag Tegels

Van de werkplaats naar jouw huis

Hun reis heeft hen langs ambachtelijke ateliers en ervaren leveranciers in heel Nederland gebracht. Op deze plaatsen komt de ingetogen elegantie van Jos Haag tot uitdrukking, waar vakmanschap en aandacht voor detail samensmelten. Hun collectie bevat zowel tijdloze ontwerpen als moderne stukken die geschikt zijn voor elke ruimte in het huis. 

Solide basis

Het kloppend hart bevindt zich in Nederland, waar ze in 37 jaar tijd een solide basis hebben neergelegd. Vanuit een centraal gelegen hoofdkantoor versturen zij dagelijks hun keramische pracht vanuit het magazijn. Hoewel ze zelf geen fysieke showroom bezitten, kun je de tegels bewonderen via een uitgebreid netwerk van tegelpartners. Deze partners delen dezelfde passie en presenteren de collectie met evenveel toewijding als Jos Haag zelf aan de dag legt bij het selecteren van de tegels. 

Samen sterk

Het partnerschap met Tegelgroep Nederland stelt hen in staat om klanten een naadloze ervaring te bieden. amen met experts uit jouw regio kies je de ideale tegels voor jouw project, of het nu gaat om de badkamer, keuken of een andere ruimte in huis. Na de selectie zorgen zij ervoor dat jouw gekozen tegels op de afgesproken datum bij jou thuis worden bezorgd. Zo garanderen zij niet alleen de kwaliteit van hun keramische meesterwerken, maar ook een efficiënte en betrouwbare service.

Wil je de tegels van Jos Haag in de showroom zien?

Jos Haag opstelling