Hansgrohe

Badkamerplezier

Hansgrohe brengt plezier in de badkamer. Sinds 1901 zijn kwaliteit en verantwoordelijkheid voor water de inspiratie om dit plezier steeds weer te vergroten. Douches en kranen van Hansgrohe staan niet alleen voor perfecte techniek en functie, maar ook voor producten die door hun buitengewone design aan meer plezier bijdragen of dit nu in de badkamer, douche of toiletruimte is.

Doucheplezier XXL

Met de Raindance heeft Hansgrohe het douchen opnieuw uitgevonden. Het idee erachter: grote straalschijven zorgen voor een brede doucheregen die het lichaam helemaal omhult, zonder dat er meer water voor nodig is. AirPower is de unieke douchetechnologie van Hansgrohe die doucheplezier XXL mogelijk maakt. Water wordt heel slim vermengd met lucht waardoor volumineuze druppels ontstaan, vergelijkbaar met een tropische regenbui. Dankzij de AIR technologie wordt het water efficiënter verdeeld, zodat het waterverbruik van een grote douche niet hoger is dan van een normale douche.

Hansgrohe zorgt voor meer comfort bij de wastafel

Hansgrohe definieert drie stijlwerelden voor de individuele inrichting van de badkamer: PuraVida, Modern en Classic. Met het brede aanbod van kranen en accessoires kan iedereen zijn persoonlijke badkamer vormgeven. De kranenseries Metris, Talis en Focus vallen onder de stijl modern. Dankzij de verschillende hoogtes bieden de kranen veel comfort en gebruiksgemak dankzij de ComfortZone. ComfortZone wil zeggen: royaal veel ruimte bij de wastafel. Dit wordt gerealiseerd door de hoogte van de wastafelkraan – dus de beschikbare ruimte tussen uitloop en wastafel of -kom. En die moet door u geheel individueel kunnen worden gekozen. Met het nieuwe kranen- en douche-assortiment PuraVida ontwikkelden Phoenix Design en Hansgrohe een compleet nieuw, levendig en vloeiend design. De subtiele zachte natuurlijke vormen en helderheid van PuraVida maken van de badkamer een woonruimte waarin men volop kan genieten. Met kranen en douches volledig op elkaar afgestemd in de kleur wit/chroom ontstaat een harmonieus geheel. 

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >