Grohe

Enjoy water

De laatste zeventig jaar heeft Grohe continu innovatieve technologieën ontwikkeld en bestaande technologieën verbeterd. Geen andere fabrikant heeft zoveel geïnvesteerd in kwaliteit om ervoor te zorgen dat de wereld optimaal van water kan genieten. Grohe combineert onderstaande drie elementen zodat u kunt genieten van mooie producten en van de "perfect water flow".

  • Duurzame kwaliteitGrohe streeft continu naar verbeteringen en perfectie
  • Innovatieve technologie; het beste van het beste, iedere keer weer
  • Design; internationaal erkend design.

Grohe assortiment

Grohe is bekend om zijn mooie design kranen, rainshowers, thermostaatkranen en zelfs ook water- en energiebesparende kranen. Voor elke badkamer en toiletruimte heeft Grohe de ideale kranen voor u met maar liefst 5 tot 10 jaar garantie. Bekijk hier de kranen van xs tot xl >.

Grohe Rainshower

Douchen wordt een steeds grotere sensatie bij Grohe. Een heerlijke regenbui in uw eigen badkamer is voor iedereen mogelijk met de Grohe Rainshower®. De Rainshower®serie is uitgebreid met de innovatieve handdouches en glijstangcombinaties: Rainshower® Icon, Eco en Solo. Wie ze ziet, wil ze hebben! Bekijk de grohe regendouches >

Grohe Euphoria

Met de nieuwe Euphoria doucheserie, zet Grohe de introductie van waterbesparende producten voort. De Euphoria wordt gekenmerkt door zijn slanke, platte vorm met een modern, minimalistisch design. De Euphoria is met een grote range van Grohe kranenseries te combineren en past goed in elke badkamer. 

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >