Geesa badkameraccessoires

Badkameraccessoires

Geesa heeft een prachtig assortiment aan design badkameraccessoires. Alle producten hebben de perfecte combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing. Geesa schenkt 100% aandacht aan de details van de badkamer en het toilet.

Geesa Nexx

Zo robuust kan simpel zijn, dat is de juiste omschrijving voor de Geesa Nexx accessoires lijn. De basis van de Nexx collectie is steeds een zwaar rechthoekig blok, gecombineerd met ronde buizen. Minimalistisch design met een maximale uitstraling. Een ware trend voor in uw badkamer!

Geesa Nemox

De Geesa Nemox serie heeft accessoires die te omschrijven zijn als: puur in eenvoud. Alles aan de Nemox collectie staat voor subtiel. Gelijktijdig ook voor functioneel. De ronde vormen zijn gave, gestileerde accenten. Onopvallend aanwezig en universeel inzetbaar.

Geesa Nelio

De Geesa Nelio collectie komt prachtig tot zijn recht in de moderne badkamer. Met zijn stoere en stijlvolle karakter en de spannende mix van zacht en rond met een vierkant muurblok straat deze Geesa Nelio collectie pure eenvoud uit. Een mooie collectie in glanzend chroom met een sterke combinatie van zuiver geometrische vormen.  

Geesa Tone

Een ingetogen serie, maar sterk genoeg om iedere badkamer te laten stralen. Dat is de Geesa Tone collectie! Deze accessoires collectie is verkrijgbaar in de kleuren chroom en goud! De sierlijke rondingen zijn subtiel en sterk tegelijk. Rank, compact en gracieus dat is de Geesa Tone. 

 

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >