Geberit

Topproducten van Geberit

In bijna geen enkele badkamer of toiletruimte zijn de producten van Geberit tegenwoordig nog weg te denken. Denk hierbij onder andere aan de spoelreservoirs voor toiletten, Geberit AquaClean douchewc, urinioirspoelsystemen en water- en afvoerleidingen. Allemaal producten die essentieel zijn voor het goed functioneren van sanitaire ruimtes!


Geberit Sigma bedieningsplaat

Geberit Sigma bedieningsplaten

Wilt u een unieke bedieningsplaat, bijvoorbeeld met uw favoriete afbeelding? Dat kan! De Geberit Sigma50 bedieningsplaten bieden u deze mogelijkheid. Of zoekt u een bedieningsplaat van slechts enkele millimeters dik, waardoor het lijkt dat deze zweeft? Kies dan voor de Sigma 70 bedieningsplaat.

Lees meer over de Geberit Sigma bedieningsplaten >


Geberit AquaClean Sela

Geberit AquaClean Sela

De Geberit AquaClean Sela is een fantastische douchewc dankzij zijn slimme technologieën! Maar ook het elegante ontwerp van de AquaClean Sela, zowel van het wandhangende als vloerstaande model, is in iedere badkamer toe te passen.

Lees meer over de Geberit AquaClean Sela >


Geberit Duofresh

Geberit DuoFresh

Vieze geurtjes op het toilet, daar wilt u natuurlijk ook graag vanaf! Geberit heeft de oplossing: de Geberit DuoFresh. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat vieze geurtjes direct worden verwijderd. Met een heerlijk gezuiverde lucht als gevolg. Dat wilt u toch ook?

Lees meer over de Geberit DuoFresh >


Geberit Monolith Plus

Geberit Monolith

Met de Geberit Monolith wc en wastafel module wordt een innovatief ontwerp gecombineert met talrijke comfortfuncties voor alle zintuigen. De Geberit Monoltih is het stralende middelpunt van uw badkamer of toiletruimte.

Lees meer over de Geberit Monolith Plus >


Geberit douchewand goot

Geberit douchewandgoot

Onopvallend en een strak design! Dat is de Geberit douchwandgoot. Het water wordt elegant in de wand afgevoerd. Dus wilt u uw douchevloer vrij houden? Kies dan voor de Geberit douchewandgoot. De douchewandgoot is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Lees meer over de Geberit douchewandgoot >


Betrouwbare Geberit sanitairoplossingen

Wie op zoek is naar betrouwbare sanitairoplossingen, zowel achter als voor de wand, kan simpelweg niet om de kennis en kunde van Geberit heen. De installatiesystemen van de Geberit inbouwreservoirs zijn uiterst betrouwbaar en wereldwijd al miljoenen malen toegepast in toiletten en badkamers. Door te kiezen voor een Geberit inbouwreservoir verzekert u zich van absolute topkwaliteit en installeert u in een handomdraai een inbouwreservoir.

Geberit Duofix inbouwreservoir

Voor droge wandoplossingen is er geen betrouwbaarder en solider systeem dan Geberit Duofix. Met slechts vier bevestigingspunten zijn de elementen bijzonder snel te installeren met optimale stabiliteit. Zowel vóór, achter of in de wand en speelt ook een grote rol in het beperken van geluidsoverlast. Het inbouwsysteem bevat alle denkbare elementen voor de installatie van toiletten, wastafels, urinoirs, bidets, etc. Een speciaal hoekelement biedt ruimte voor creativiteit; hiermee kunnen zowel hoek als half vrijstaande opstellingen gecreëerd worden.

Meer informatie over Geberit?

Wilt u meer weten over Geberit? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms bij u in de buurt.

Zoek uw Baderie showroom >