Bette

Bette designcollectie

Het merk Bette staat voor kwaliteit en esthetica. Dat wil zeggen: hoogwaardige materialen, die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Een exclusief kenmerk van Bette zijn de bijzonder gladde en glanzende oppervlakken. Binnen de badkamer maken de individuele objecten de ruimte tot uw persoonlijke oase van rust en welzijn. Esthetisch is het dan ook belangrijk dat alle elementen op elkaar zijn afgestemd om zo een sfeer en consequent beeld in de ruimte door te voeren. Bette ontwerpt en vervaardigd juist daarvoor op elkaar afstemde elementen voor te baden, wassen en douchen. 

Bette in uw badkamer

Bette geeft water de ruimte bij het wassen, douchen en baden. Deze badkamerproducten zijn gemaakt van zuiver natuurlijke materialen, die bijdragen aan de harmonie in de badkamer van de wastafel van de douche tot aan het ligbad toe. Bestaande uit de natuurlijke grondstoffen titaanstaal, glas en water, zijn deze vrij van kunststoffen. De voortreffelijke kwaliteit en duurzaamheid van deze titaanstaal geëmailleerde producten wordt door Bette gestand gedaan met een garantie van 30 jaar, indien u de Bette producten aanschaft bij Baderie en deze door één van onze installateurs laat installeren.

Kijkt u met ons mee naar de mogelijkheden?

BetteLux Shape

De BetteLux Shape designcollectie laat de grote klasse van geëmailleerd titaanstaal pas echt tot uiting komen. Daarin is de ontwerper Tesseraux + Partner uitstekend in geslaagd. De filigranen vormgeving ondersteund door het contrasterende kubistische onderstel geeft een ruimtelijk effect aan de inrichting van de badkamer. Wastafel en bad zijn in wit of zwart verkrijgbaar en kunnen gecombineerd worden met frames in zes tinten; wit, zwart, taupe, sky, rosé of mint. De spiegel, het krukje en planchet zijn voorzien van echt houten delen verkrijgbaar in eiken crème, mokka of natuur.

BetteArt

Met BetteArt worden rechthoekige vormen met zachte afgeronde hoeken verfijnd gecombineerd. Het vrijstaande bad en de vrijstaande wastafels vormen iconen op zich in de badruimte. Ze hebben weinig meer nodig om de badkamer gestalte te geven. Naast de in het voorjaar van 2016 geïntroduceerde staande wastafels kent de collectie ook opbouwwastafels en waskommen in combinatie met Bette meubelelementen.

Highline baden

De strakke rechte belijning van BetteOne nodigt uit om eens het bad op een andere manier in te bouwen. De Highline modellen zijn baden die deels in de vloer of een opbouw verzonken ingebouwd worden. Bette heeft meerdere designcollecties met een Highline model.

Bette exclusieve inbouwbaden

Soms wilt u gewoon een inbouwbad omdat eenvoud ook mooi kan zijn. Met de Bette exclusieve inbouwbaden beschikt u over baden waarbij de hoeken een radius hebben die bijna haaks is. Daarnaast besteed Bette veel aandacht aan de geringe hoogte van de badranden. Het BetteLux inbouwbad heeft slechts een badrandhoogte van 8 mm en een BetteComodo of BetteOne Relax slechts 20 mm. Hiermee kunnen inbouwbaden mooi opgelegd worden of zelfs ingewerkt in een tegelplateau.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >