Baderie tegels

De sfeer en rust in uw badkamer worden grotendeels bepaald door de kleur van de tegels. Lastig? Dat is het ook, daarom helpen wij u graag. Uw favoriete tegelkleur kiezen en daadwerkelijk toepassen in de badkamer is eigenlijk vooral een kwestie van durven. En gewoon doen!

Een wereld aan wand- en vloertegels

In de tegelcollectie van Baderie vindt u de mooiste handgevormde tegels, mozaïekjes, kiezels en de leukste printjes, waarmee u een mooi accent maakt in badkamer of toilet. Grote tegels zijn de trend. We zien vooral vaak groot en wit op de wand en groot en donkergrijs op de vloer. Als tegenhanger zien we steeds vaker de keuze voor mozaïektegels of andere kleinere tegels. Ook afwisselende formaten zijn mooi, maar let op dat het niet te druk wordt. Dit maakt de ruimte juist weer kleiner.

Tip: tegels tot aan het plafond oogt rustig en ruimtelijk en rekent direct af met schimmels en vochtplekken op de wand. In onze showrooms willen wij u graag kennis laten maken met de actuele en hoogwaardige tegelcollectie van het eigen merk van Baderie.

Materialen Baderie Tegels

Keramische tegels zijn zeer populair. De voordelen zijn dan ook groot: duurzaam, doorgaans goedkoper dan alternatieve materialen en toepasbaar op bijna alle ondergronden.

 

Gratis tegel advies?

Wilt u meer weten over onze tegelmerken? Of bent u benieuwd naar onze sanitair collectie?
Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Zoek een Baderie showroom >