Jouw perfecte badkamermeubel

Een perfect badkamermeubel moet meer dan alleen maar mooi zijn. Ook de functionaliteit van het meubel is erg belangrijk. Badkamermeester Nancy geeft je wat tips over het samenstellen van jouw perfecte badkamermeubel.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

De keuze van het badkamermeubel ligt onder meer aan het aantal gezinsleden dat gebruik maakt van de badkamer. Als je alleen woont, zul je aan één wastafel genoeg hebben. Maar als je met een gezin van vier personen bent, kies je misschien liever voor een dubbele wastafel. Je kunt ook kiezen voor een óf twee opzetkommen, dit geeft meteen een andere uitstraling.

Bij een dubbele wastafel hoort automatisch een breder meubel, waardoor je meer ruimte hebt. Ook de keuze van de lades bepaald hoeveel opbergruimte je hebt. Je kunt kiezen voor twee gelijke lades, maar ook voor één kleine bovenlade en een grote onderlade. Zo kun je in de onderste lade handdoeken opbergen en de bovenste lade gebruiken voor kleinere spullen.

Maak je badkamermeubel compleet

Jouw badkamermeubel is niet compleet zonder een spiegel of een spiegelkast. Een spiegel heb je in verschillende vormen en stijlen, een spiegelkast biedt je extra opbergruimte. Je kunt kiezen voor een spiegel óf spiegelkast met verlichting, zodat je goed licht hebt om je op te maken of te scheren.

Primabad
Primabad
Primabad
Primabad

Weet je niet welke kleur goed bij jou past?

Doe de Stijlanalyse.

Het design

Als je over de functionaliteit van het meubel hebt nagedacht, is het nu tijd om te kijken welk design én kleur goed bij de rest van jouw badkamer past. Ga je voor neutraal in wit, antraciet of wellicht een mooie natuurlijke uitstraling met een houtlook? Of durf je voor een opvallende kleur te kiezen of een betonlook? Je kunt ook voor een opvallende kleur gaan of voor een betonlook of houtlook meubel gaan. Kies hier kranen bij in een passende kleur en jouw badkamermeubel is helemaal compleet.

Jouw badkamermeubel volledig op maat

Wil je echt iets bijzonders en het design en formaat van jouw badkamermeubel helemaal zelf kiezen? Dan is Made NL van Primabad misschien iets voor jou. Dit is een maatwerkprogramma waarin je keuze hebt in de hoogte van de lades, maar ook de breedte van het meubel kun je helemaal zelf kiezen. Zo heb je altijd een meubel wat perfect in jouw badkamer past!

Houtlook

Bekijk ook onze andere vlog: Zet de toon met een houtlook tegel

Houtlook tegel