Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Baderie - Primabad badkamerspiegels

Spiegels, spiegels aan de wand… welke is de mooiste voor jouw badkamer? Spiegels zijn er in vele soorten en maten. En ja, een spiegel is vooral functioneel, maar door zijn vorm,  stijl en toegevoegde functies een prachtige verrijking voor je badkamer. Laat je inspireren door de vele stijlvolle varianten en verrassen door de slimme mogelijkheden! Van trendy geometrisch tot innovatief romantisch.

Geometrische afgeronde vormen zijn dé trend voor 2020.

Deze spiegel van Primabad past helemaal in de geometrische trend. Hang de spiegel verticaal om hoogte te creëren in je badkamer. Of horizontaal voor een verbredend effect in de ruimte. Met een brede spiegel heb je gelijk meer ruimte als er meerdere mensen tegelijk gebruik willen maken van de spiegel.

Spreekt de industriële look je aan? De spiegels van Thebalux, met een metalen ophangsysteem en frame, geven je badkamer een stoere industriële touch. Liever een ronde vorm? Dit geeft een mooi contrast met een strak badkamermeubel. Kies er één hele grote of twee kleinere naast elkaar wanneer je meer spiegelruimte nodig hebt tijdens de badkamer-ochtendspits. De spiegel met lederen ophanging en gesp detail van Detremmerie geeft een subtiele eigenwijze look aan je spiegel.

Baderie - Primabad badkamerspiegel
Baderie - Primabad badkamerspiegel
Baderie - thebalux badkamerspiegel
Baderie - witte badkamerspiegel

Meer inspiratie? Het Baderie Badkamerhandboek staat boordevol tips en ideeën.

Inspiratiemagazine aanvragen

(On)beslagen ten ijs komen

Waar je elke dag van geniet? Een spiegel die niet beslaat! Kies een spiegel met spiegelverwarming en je geniet elke dag van een onbeslagen spiegel. Vraag ernaar bij je badkameradviseur, er zijn veel  modellen met spiegelverwarming verkrijgbaar.

Spelen met licht

Verlichting bij je spiegel is belangrijk; directe verlichting om elk detail bij het opmaken of scheren goed te kunnen zien en indirecte verlichting voor de sfeer in je badkamer. Veel spiegels hebben een gecombineerde lichtfunctie met LED-verlichting. Fris wit licht om alles goed te kunnen zien en warm licht voor de sfeer. Natuurlijk kun je ook voor leuke dimbare lampjes boven je spiegel kiezen of leuke losse hanglampjes. Als je dimbare verlichting kiest, kun je altijd de juiste sfeer creëren. Heel fijn, want wist je dat de lichtintensiteit in je badkamer je gevoel beïnvloedt? ’s Ochtends lekker veel fris licht om wakker te worden en ’s avonds gedimd licht om vlak voor het slapen gaan alvast tot rust te komen.

Baderie - badkamerspiegels met verlichting
Baderie - badkamerspiegels
Baderie - Thebalux ronde spiegel

Opgeruimd staat netjes

Ben je op zoek naar extra opbergruimte voor alle toiletartikelen die je dagelijks gebruikt, zoals je tandpasta, tandenborstel, dagcrème en deodorant? Dan biedt een spiegel met planchet of een (ingebouwde)spiegelkast uitkomst.

Detremmerie laat een mooie robuuste spiegel zien, waarbij het planchet is geïntegreerd in het frame. Met de ingebouwde verlichting is de spiegel een stoer stijlobject in je badkamer. Past een romantische stijl meer bij jou? Dan mag de minimalistische ronde spiegel van Primabad niet ontbreken in je badkamer.

Liever geen losse toiletartikelen in het zicht? Dan is een spiegelkast de oplossing voor jou! We laten je graag een paar modellen zien. Laat je verassen door alle slimme mogelijkheden. Zo zijn de meeste spiegelkasten voorzien van een stopcontact aan de binnenzijde en een lichtschakelaar. Er zijn zelfs spiegelkasten met een USB-aansluiting. Super slim, zo kun je ’s ochtends nog even je telefoon opladen voor je aan je dag begint.

Baderie - Riverdale badkamerspiegel rond
Baderie - Detremmerie badkamerspiegel
Baderie - badkamerspiegel detremmerie
Baderie - spiegelkast Thebalux
Baderie - Thebalux spiegelkast badkamer
Baderie - Primabad badkamerspiegel

Kleinste kamertje

Even snel checken of je lipstick nog netjes zit en je haren in model voor je de deur uitrent: kortom een spiegel in het toilet mag niet ontbreken. Ook voor het kleinste kamertje in huis zijn er veel mooie spiegels die je als stijlelement of uit praktisch oogpunt kunt plaatsen. Een spiegel geeft net dat extra aan je fonteintje. We delen er graag een paar met je, van het traditionele kastje tot een trendy stalen plateau. Welke heeft jouw voorkeur?

Baderie - toiletspiegel
Baderie - fonteinplanchet van staal mat zwart
Baderie - Primabad badkamerspiegel
Baderie - Thebalux toiletspiegel

Kun je wel wat advies gebruiken? Maak een afspraak met een van onze badkamermeesters!

Afspraak maken

Gerelateerde artikelen