Nog meer badkamergeluk

Gelukvergroters #1
Baderie - Instamat badkamerradiator

Bij Baderie houden we van badkamers. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierbij maken we altijd een grondige selectie van producten en accessoires die echt iets toevoegen aan je badkamer. Een badkamerontwerp is een samenspel van mooie en/of slimme producten en materialen. We weten als geen ander hoe kleine productdetails kunnen bijdragen aan nog meer badkamergeluk. Ter inspiratie delen we daarom deze maand drie van onze favoriete geluksvergroters.

Designradiator

Deze radiator is een mooi voorbeeld hoe design en functionaliteit elkaar versterken. De Tubone van Instamat laat zich combineren met verschillende badkamerstijlen en past in iedere situatie. Horizontaal boven je bad om je handdoek te verwarmen of verticaal om zo min mogelijk ruimte in te nemen. De Tubone is leverbaar met één, twee of drie elementen; boven elkaar, naast elkaar of 2 elementen achter elkaar. De aansluitingen bevinden zich achter de radiator, zodat de leidingen zo min mogelijk zichtbaar zijn. Én je kunt de radiator in vele kleuren krijgen. Met deze radiator haal je een designobject in huis.

Baderie - Instamat radiatoren
Baderie - Instamat badkamerradiator
Baderie - Instamat Tubone designradiator
Baderie - Instamat Tubone badkamerradiator

Benieuwd naar meer geluksvergroters? Bekijk ze in ons inspiratiemagazine.

Magazine aanvragen

Warme badkamer

Vloerverwarming brengt extra comfort in je badkamer en is in vrijwel elke badkamer toepasbaar. Met de Z-Wave thermostaat van Magnum Heating in combinatie met een Z-Wave Smart Home Hub kun je je vloerverwarming ook op afstand bedienen met je tablet of smartphone. Zo stap je altijd een warme badkamer binnen.

Tip: Heb je een mee-getegeld bankje of opklapbaar stoeltje in je douche, leg de vloerverwaming door in je muur en je zit altijd lekker warm.

Baderie - Z-Wave thermostaat van Magnum Heating
Z-Wave thermostaat van Magnum Heating in wit.
Baderie - Z-Wave thermostaat van Magnum Heating
Z-Wave thermostaat van Magnum Heating in zwart.

Aangename warme doucheruimte

De doucheruimte is een heerlijke ruimte om iedere dag lekker te ontspannen en/of lekker op te frissen. De doucheruimte kun je net zo inrichten zoals je dat zelf wilt. Als inloopdouche met een losse wand , met een schuifwand of juist een deur. Als de doucheruimte altijd lekker warm moet zijn, ook als de douche uit is gezet, dan is een gesloten cabine de beste optie. De warmte van het douchen blijft dan beter hangen. Een schuifdeur biedt in zo’n geval nog extra voordelen; de druppels van de deur glijden niet op de vloer met het openen en sluiten én het bespaart ruimte. De Baderie-schuifdeuren bieden verschillende designs en oplossingen.

Baderie - badkamer schuifdeuren
Baderie - badkamer schuifdeuren
Baderie - badkamer schuifdeuren
Baderie - douchedeuren

Zelf aan de slag? Maak een afspraak

Afspraak maken

Gerelateerde artikelen