Het beach-gevoel in je badkamer

Een oase van rust
  • Sfeervol landelijk
In onze Beach Line badkamer waan je je direct aan zee
Complete badkamer
Oppervlakte:
11m2

In onze Beach Line badkamer waan je je direct aan zee. De sfeervolle vloertegel is niet te onderscheiden van echt verweerd hout. Dankzij de kleurtinten in de vloertegel ontstaat er een warme look met een frisse touch.

De ronde douchedrain zorgt voor een subtiele en sfeerbepalende oplossing doordat de vloertegel doorloopt en niet onderbroken wordt. Daarnaast heeft het sanitair in de Beach Line badkamer een zandkleurige matte uitstraling die geheel aansluit op de sfeer van de zee..

Creëer een echte beach look door subtiele details

Het subtiele geluk van deze badkamer zit hem in de detaillering. Zo is de meubelopstelling van deze Beach Line badkamer ontzettend functioneel. Het badkamermeubel biedt extra veel bergruimte én is geschikt om op te zitten. Dankzij de lage hoogte, is het omkleden van kinderen nog gemakkelijker geworden! De toiletaccessoires, zoals een wc-rolhouder en wc-borstel, zijn weggewerkt in een inbouw-nis in de wand. We hebben er zelfs aan gedacht om een USB- en Bluetooth aansluiting hierin te verwerken. Zo luister je naar jouw favoriete muziek terwijl je in bad ligt. Of wanneer je heerlijk staat te douchen onder de luxueuze regendouche.

Door gebruik te maken van ruwe houten toevoegingen, zoals de badplank, hebben we de Beach look nog meer weten te creëren. Met badkameraccessoires zoals mandjes, een trendy ladder voor de handdoeken en een mooi zitkussen geef je de badkamer nog meer sfeer.

Plattegrond Beach line
(1) De lage badkamerkast tegen de wand biedt ruimte voor badkamerspullen, zitruimte en een verhoging om de kinderen af te drogen.(2) Dankzij de ingebouwde nis met toiletaccessoires ontstaat er meer rust en eenheid in de uitstraling van de badkamer. (3) Bij de douche zijn beweegbare delen toegevoegd om de warmte in de douche te behouden
Beach Line badkamermeubel
Beach Line toilet
Beach Line wandtegels
Beach Line bad

Ben je er nog niet uit of deze stijl bij je past? Ontdek welke stijlpersoonlijkheid jij bent en doe de StijlAnalyse.

Start StijlAnalyse

Een douche én bad in de badkamer dankzij een slimme indeling

Bij het plaatsen van een douche en bad zijn we vaak geneigd deze tegen een wand aan te plaatsen. Onze adviseur heeft in deze ruimte gekozen voor een vrijstaand bad. Door het vrijstaande bad vóór de douchewand te plaatsen ontstaat er een prachtige, open ruimte. De glazen wand geeft de badkamer een luxe en ruimtelijk gevoel.

Een douche én een bad in de badkamer dankzij een slimme indeling
Een douche én een bad in de badkamer dankzij een slimme indeling.
De glazen wand geeft de badkamer een luxe en ruimtelijk gevoel
De glazen wand geeft de badkamer een luxe en ruimtelijk gevoel.

Een warm en zomers palet

https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1557478509/2019-05/1253069_vloertegel%20TGN.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1557478562/2019-05/1266241_wandtegel%20TGN.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1557478674/2019-05/Alternatief%20voor%20ruw%20hout_Looox_Bath%20Shel%20RAW_Detailafbeelding_1.png
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1557479056/2019-05/zandkleur.jpg

Wil jij graag weten hoe je deze strandsfeer toepast in jouw eigen badkamer?

Vrijblijvend advies
Meester tip

Weinig ruimte? Een glazen douchewand is de uitkomst

Wanneer er weinig ruimte in een badkamer tot de beschikking is, biedt een glazen douchewand de uitkomst. Niet alleen oogt het ruimtelijker, het neemt ook minder plek in beslag dan een echte wand. Bespaar dus ruimte én creëer die heerlijke luchtige look die ons aan de zee laat denken.

De finishing touch met wastafelkranen

Een wastafelkraan bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je wastafel. Met een moderne wastafelkraan ontstaat er een geheel andere look dan met een klassieke wastafelkraan. Spreekt een moderne en minimalistische wastafelkraan jou niet aan? Bekijk deze alternatieven dan eens.

Inbouw wastafelkraan
Moderne wastafelkraan
Axor wastafelkraan in chrome
Wastafelkraan met kruisgreep
Axor wastafelmengkraan met kruisgreep in chrome
Wastafelkraan kruisgreep rond
Hotbath wastafelmengkraan met kruisgreep in chrome
Ilse onze badkamermeester
Onze Badkamermeester

De robuuste look van de vloertegels zijn dé eyecatcher van deze Beach look badkamer en zorgen voor die warme sfeer waarnaar ik op zoek was.

IlseIlse

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw Beach look droombadkamer bij een Baderie bij jou in de buurt.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Elegantie in de badkamer met marmer

  • Stoer Modern
Elegantie in de badkamer met marmer