Alles voor een frisse start van je dag

Een moderne, tijdloze en functionele badkamer
  • Sfeervol modern
Baderie - Tijdloze en moderne badkamer
Complete badkamer
Oppervlakte:
6m2
Budget vanaf:
€ 3,900,-

Exclusief installatie.

Merken in dit project:

Een badkamer behoort van alle moderne gemakken voorzien te zijn, een tijdloze uitstraling en een functionele indeling te hebben. De Basix Line badkamer van Baderie is voorzien van alle basiselementen die een moderne badkamer behoeft. De badkamer wordt ingericht met de tijdloze kwaliteitsproducten uit onze budgetcollectie Baderie Basix.

Het complete plaatje van de Basix Line badkamer, inclusief installatie, kost slechts 10.995,-. Voor deze mooie prijs verwijderen wij ook uw oude badkamer en profiteert u van de technische kennis van onze installateurs.

Een moderne badkamer met alle gemakken van deze tijd!

In onze Basix Line badkamer bevinden zich basiselementen die een badkamer tijdloos maakt. De Basix Line badkamer bestaat uit een Baderie douchewand, doucheset, toiletcombinatie, bedieningspaneel, het badkamermeubel, wastafelkraan, radiator en maar liefst 18m2 wandtegels en 7m2 vloertegels. De douchewand is voorzien van het hoogst gerenommeerde veiligheidsglas en de doucheset zorgt voor een heerlijk comfortabel gevoel. Onze toiletcombinatie is voorzien van een keramiek toilet met ronde vormen weggewerkt tegen een achterwand waarin het inbouwreservoir zit. Hierdoor ontstaat die moderne en strakke uitstraling die versterkt wordt door het moderne bedieningspaneel. Het Baderie wastafelmeubel heeft extra veel opbergruimte dankzij de lade die bovendien voorzien is van een softclosetechniek. Gecombineerd met het keramische blad, het spiegelpaneel en de tijdloze wastafelkraan heeft deze meubelcombinatie een moderne look. De verwarming in de Basix Line badkamer is ideaal om handdoeken voor te verwarmen én meer sfeer en kleur aan de badkamer te geven. De Basix Line badkamer is een comfortabele badkamer met alle voorzieningen die nodig zijn om heerlijk te kunnen douchen. De badkamerprijs van 10.995,- is inclusief de installatie door onze vakmensen met jarenlange ervaring in het installeren van badkamers én gevoel voor design en details.

 

Baderie - Badkamermeubel wit
Baderie - Wastafelkraan
Baderie - wandcloset
Baderie - thermostaat

Ben je er nog niet uit of deze stijl bij je past? Laat je inspireren met de laatste trends van onze Badkamermeesters.

Trendkrant aanvragen
Baderie - douchesysteem
Baderie - badkamermeubel
Meester tip

De kleur van de tegel bepaalt niet alleen de sfeer maar ook het ruimtelijke effect in een badkamer.

Met een donkere vloertegel en lichte wandtegel ontstaat er een groter diepte effect dan wanneer alles in het wit betegeld wordt. Een donkere vloer zorgt er namelijk altijd voor dat een ruimte optisch groter lijkt.

Baderie - maak een afspraak met onze badkamermeester
Onze Badkamermeester

De basis van een moderne badkamer komt alleen ten goede wanneer er met oog voor detail is nagedacht over de inhoud en indeling

BaderieBaderie

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droombadkamer bij een Baderie bij jou in de buurt.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Een badkamer met een mystieke uitstraling

  • Strak design
  • Modern chic
Volgende badkamer
Baderie - Een badkamer met een mystieke uitstraling