Badkamer ontwerp tips

Bij Baderie kunt u een ontwerp op maat laten maken door onze badkamerspecialisten. Of u maakt zelf een opzet met de badkamerontwerp module. Op basis van de technische mogelijkheden en budget kan een definitieve indeling worden gemaakt. U bepaalt vervolgens of u zelf gaat klussen, de installatie deels door Baderie laat doen of dat u al het regel- en installatie werk aan ons over laat. In elk geval geeft Baderie u de juiste tips en kunt u altijd rekenen op onze kennis en ervaring voor elke verbouwing.

Tip: naast de fabrikantengarantie op de producten geeft de Baderie showroom vijf jaar garantie op de uitgevoerde installatiewerkzaamheden.

Tips van een Baderie-adviseur

Baderie heeft veel adviseurs in huis die u kunnen voorzien van handige tips als het gaat om ontwerp en uitvoering van uw droombadkamer. Onze adviseurs denken verder!

Neem bijvoorbeeld onze Quadro Line badkamer. In deze badkamer is zowel een bad, douche, toilet en dubbele wastafel geplaatst. Het is daarom van belang dat er een balans is tussen de verschillende onderdelen en dat er ook voldoende gebruikersruimte overblijft. In deze badkameropstelling kan de badkamer door meerder personen tegelijk gebruikt worden. De hoge wand tussen het meubel en de doucheruimte maakt het gebruik van een nisdeur mogelijk, laat ook hierbij de wand niet doorlopen tot het plafond. De buitenzijde van deze wand kan gebruikt worden voor het plaatsen van de radiator of badjashaak. 

Steeds meer mensen durven ook te kiezen voor een opvallende badkamer. Bijvoorbeeld de Classic Line badkamer van Baderie. In deze badkamer springt als eerste de bijzondere combinatie van bad en douche in het oog. Hierdoor ontstaat een ruimtelijk effect dat nog versterkt wordt door de vlakke douchebak die gelijk loopt met de vloer en tevens in dezelfde kleur als de vloertegel is uitgevoerd. Bij het gebruik van een vrijstaand bad in deze situering zijn de rondingen van het bad erg belangrijk en deze voorkomen tevens stootgevaar.

Naast deze voorbeelden denkt Baderie met u mee in al uw wensen en ideeën. Kom gerust eens lang bij een showroom bij u in de buurt voor een gesprek met één van onze adviseurs.