Baderie M&O Techniek - Wormer

Baderie M&O Techniek is voor de derde keer in de prijzen gevallen bij de landelijke verkiezing van ‘Baderie van het jaar’. In 2003 en 2011 werd zij vernoemd tot ‘Baderie van het jaar’, dit jaar is de sanitairwinkel geëindigd op de tweede plaats. Het is een uitstekende prestatie om tot de top vier Baderie showrooms van 2012/2013 te horen. Het team van Baderie M&O Techniek nam dan ook vol trots de oorkonde in ontvangst.

Close finish

Met slechts enkele punten verschil eindige Baderie M&O techniek op de tweede plaats. Net als vorig jaar is het verkoopproces uitstekend geïntegreerd in het hele team. ‘Daarnaast is de showroompresentatie ook zeer hoog beoordeeld. Iets waar we denk ik alleen maar trots op kunnen zijn. We gaan er met het hele team weer voor om volgend jaar uitgroepen te worden tot de winnaar,’ aldus de tevreden sanitairadviseur Nancy Korver. 

Elk jaar kiest de Baderie-formule een ‘Baderie van het jaar’. Hiermee laat zij waardering zien voor het harde werken in het afgelopen jaar. Door een deskundige en onafhankelijke jury werden de vier genomineerden beoordeeld op winkeluitstraling, offerte/order traject, ondernemerschap, loyaliteit opvolging formule en showroompresentatie.