Alle showrooms

Baderie Leeuwarden (Leeuwarden)

Baderie Leeuwarden

Over Baderie Leeuwarden

Luxe in Leeuwarden... Rustig gelegen aan de rand van Leeuwarden. Hier bieden wij u een rustige en prettige omgeving om op uw gemak rond te kijken. Indien gewenst kunt u ook een afspraak maken om één op één uw wensen door te nemen en te kijken naar de diverse mogelijkheden. Baderie Leeuwarden, de oase van het Noorden.

Onze badkamerontwerpen kenmerken zich door hun diversiteit in stijl, van Engels Victoriaans tot strak en modern. Vrijheid in ontwerp is mogelijk door de toepassing van maatwerk meubels en natuursteen in combinatie met onze uitgebreide kennis van de vele soorten douches, whirlpools, saunacabines en stoom systemen.

Voor het maken van een ontwerp van de badkamer, passend bij uw levenstijl en het interieur van het huis, maken wij graag een afspraak. Tijdens een gesprek in onze ruime showroom temidden van onze materialen en toepassingen, zetten wij uw wensen en onze ideeën in grote lijnen op papier, waarna wij in een vervolggesprek het uitgewerkte ontwerp met bijbehorende offerte graag met u bespreken.

Neem contact op

058-2802756 Adviesgesprek aanvragen Contact opnemen
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

 

Waar vindt u ons?

Baderie Leeuwarden
Avondsterweg 1A, Leeuwarden
info@baderieleeuwarden.nl

Routebeschrijving