Sphinx

Sphinx sanitair

Sphinx is marktleider in Nederland in wastafels, fonteinen en toiletten. Complete badkamerconcepten met prachtige en betaalbare vormgeving. Welke stijl spreekt u aan? Iedereen is anders, kijkt anders tegen vormen en stijlen aan en voelt zich bij het ene badkamerconcept beter thuis dan bij het andere. Daarom heeft Sphinx een ruime keus uit verschillende concepten, waarbinnen alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Een Sphinx toilet of een Sphinx wastafel? Iedereen vindt bij Sphinx het badkamerdomein dat precies past!

Sphinx 345

Met het badkamerconcept Sphinx 345 presenteert Sphinx een buitengewoon veelzijdig en compleet badkamerconcept. De serie omvat een omvangrijk aanbod van wastafels, wandclosets en –bidet, een staande diepspoelcombinatie, baden en douchebakken en een modulair meubelprogramma. De meubels zijn perfect afgestemd op de keramische producten voor een buitengewone speelruimte bij de inrichting van de badkamer. Sphinx 345 speelt qua design in op de urbane woonsfeer en is gepositioneerd in het middensegment.

De badkamer krijgt een geheel eigen sfeer door de combinatie keramiek met de bijpassende badmeubels in hoogglans wit, hoogglans Bourgogne rood en hoogglans Platina grijs, mat lava grijs, mat wit en eiken naturel houtstructuur. De in vorm en functie perfect afgestemde ladekasten, onderkasten, hoge kasten, zijkasten, lichtspiegels, planchets en spiegelkast bieden naast royale berg- en aflegruimte .

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >