Badkamer ontwerpen

Baderie helpt u graag op weg met uw badkamerontwerp

Met het 3D badkamer ontwerpprogramma* kunt u eenvoudig aan de gang met het ontwerpen van uw droombadkamer.  

Start 3D badkamer ontwerpprogramma

* Vergeet uzelf niet te registreren wanneer u uw ontwerp wilt opslaan. Afhankelijk van uw internet verbinding, kan het opstarten van het 3D badkamer ontwerpprogramma enige tijd duren.

Badkamer ontwerpen opslaan

Via Mijn account heeft u de mogelijkheid meerdere badkamer ontwerpen op te slaan. Zo kunt u op een later moment verder met uw ontwerpen, uw ontwerpen op een later tijdstip terug bekijken of om op een gewenst moment uw badkamer ontwerp naar en showroom door te sturen.

Badkamer ontwerpen insturen

Bent u helemaal tevreden met uw badkamer ontwerpen? Wij bieden u de mogelijkheid om deze ontwerpen te versturen naar uw dichtstbijzijnde Baderie showroom. Daar zal de Baderie-adviseur uw ontwerpen bekijken. Met de Baderie-adviseur kunt u een afspraak maken om samen uw ontwerp uit te werken. Samen met de adviseur wordt aan de hand van uw wensen en ingezonden badkamer ontwerpen uw echte droombadkamer opgesteld.

Complete badkamers ter inspiratie

Wilt u inspiratie bij het ontwerpen van uw badkamer? Baderie heeft complete badkamers in verschillende stijlen voor u ontworpen! Tijdloos, stijlvol, landelijk, modern of volledig voorzien van de laatste trends en technieken? Onze adviseurs laten u graag de allerlaatste collecties van onze merken zien. 

Speciaal voor u heeft Baderie verschillende badkamers ingericht in het ontwerpprogramma. U kunt aan de hand van verschillende schetsjes bekijken welke indeling het beste overeenkomt met uw situatie. Deze plattegrond kunt u opstarten in het ontwerpprogramma en volledig aanpassen naar uw wensen. De verschillende plattegronden zijn per complete badkamer te vinden onder het tabje ‘basisindeling’.